Pekný deň, prosím Vás máte niektorá Dyson V15? Ak áno ako ste s ním spokojná? Oplatí sa investovať do vysávača?
@lululilien a tu V 11 máte koľko ??
a vysáva to samo či v čom je rozdiel s no name vysávačom z tesca?
@zuzanka.zuzu ja by som za vysavac tolko penazi nedala, ale mam Dyson fen a to urobi take vlasy, ako z kadernictva.
kedysi som počula vetu "dyson je mercedes medzi vysávačmi" (nevedela som, že robia aj fény) len ma proste zaujíma V ČOM je ten rozdiel pri vysávaní - väčší sací výkon?
@sisiak23 Mame ho od januára minulého roku.
@zuzanka.zuzu rozdiely ma napadajú niektoré… je dobrý pre alergikov na roztoče, váha(tyčový je ľahký a nebolí ta ruka), kvalitná bateria (tyčový). Je to kvalita. Roky vyrábajú vysávače=skúsenosti. Klasicky dyson mám už vyše 10 rokov a stále funguje. Mínus je cena. Moja mama si ten tyčový dyson vyskúšala, aj si ho pochválila, ale pre ňu je drahý. Radšej si od dysonu kúpi fén na vlasy, ten si tiež vyskúšala.
Raz v obchode som si vyskúšala kočiky za 2000€, tiež to bolo cítiť a páčilo sa mi s nimi prechádzať, ale toľko peňazí by som za kočík nedala 😅, ja mám kočík z bazáru za 150€.
@lululilien my sme mali kočík za 2000 a vysávač máme za 35e z tesca 😀
@zuzanka.zuzu rozdiel diametralny v sile nemá konkurenciu na trhu a ja milujem aj jeho príslušenstvo, stojí za všetky prachy
Dyson sa oplatí 👍. U mňa spokojnosť. Mám jeden klasický už viac ako dvanásť rokov, ktorý stále funguje a jeden tyčový (asiV11). Používam obidva. Klasický raz do týždňa, lebo tyčovým sa nedostanem pod každý nábytok. Tyčový používam denne.