Ahoj poradíte vysávač do 200€ ?
vysoký, dobrý sací výkon,a nízka hlučnosť....
Ďakujem🤗🤗🤗
Karcher
mam milie c3 a som spokojna rovnako dobry je aj Shark
mam miele a velka spokojnosti, predtym philips bol fajn, ale hlavica/hubiaca sa mi pokazila takmer hned, predtym 15r elektrolux, ale ten bol ina kategoria uz... a bol by do dnes, keby nebol u nas problem so servisom
Ja som pred pár dňami kúpila najlacnejší Sencor allergo a som veľmi milo prekvapená. Úplne tichý a vysavam len na najnižšej úrovni, neskutočne ťahá. Mám aj Kärcher najvyššiu radu a vôbec sa nechytá na tento lacný. Má 890W.
@malabrunetka fakt?idem aj tvoj typ pozrieť ja mám teraz 1500w ale neviem či sa označuje sací výkon tými watami....nevyznám sa... 🤭🤭🤭🤭
Skús vyskúšať pozrieť ELECTROLUX PC91-4MG 😉 Táto značka je super, čo sa týka mnohých spotrebičov a majú ozaj dobré vysávače, tento si kamarátka kupovala nedávno v Planeu, je bezvreckový, tichý, fajn 🙂 A cena relatívne dobrá.
Tak dobry klasicky vysavac aj ja uz pozeram asi mesiac, ale neviem vobec ako vybrat, najma sa bojim toho, ze bude ho pocut, lebo vysavanie ako take mi problem nerobi, ale ked si spomeniem na zvuk vysavaca v sobotu rano pocas mojej puberty tak sa mi jezia vsetky chlpy 😀
@kise dá sa vysavat aj bez vody s tým? My sme roky mali takéhoto "vodníka" doma a teraz by som to psychicky nedala 😂
@ifava no tak bohužiaľ, silný vysávač počuť... Ja mam napr silent mode ale aj ten počuť a saje tam na polovičný výkon.. A keď chcem riadne povysavat, tak hucim... No a čo? 😁 Oproti takému priemyselnému je to ešte tiché 😂 a zase tie ety pred 20 rokmi hucsli ešte viac 😇
@ifava ja chcem tichý extra tichý kvôli synčekovi je chorý .....a neznáša ten zvuk ja to samozrejme rešpektujem ale už sa mi nechce zametať 😂😂už som sa nazametala za 2 roky až až nasetrila som si a tak si chcem kúpiť vysávač tichucky ale aj výkonný bynsom rada samozrejme nech to aj ťahá ja si myslím ,že 200€ není malý peniaz niečo sa musí nájsť
@simca06022011 s tymto vysavacom od THOMAS sa da vysavat aj nasucho , ale ja som si oblubila namokro , pretoze vsetku spinu , prach, bakterie a rostoce splachnem do zachoda a neviri sa mi v byte prach.
po kazdom vysavani mam pocit cisteho vzduchu a hlavne skladujem v byte uplne cisty vysavac.
@kise no len keď niekto vysáva každý deň 😂
@simca06022011 no ja určite aj 2x som zvykla....to je ako choroba😂😂😂
@simca06022011 hej ja kukam take tie silence, len neviem chcem taky nejaky dobry pomer aj ceny aj kvality, aj tej hlucnosti. Tak to je jasne, ze priemyselny to je o niecom inom, lenze ja od puberty som si proste nejako vybudovala taky odpor k vysavaniu 😀 Ani nie k tej samotnej cinnosti, ale k tomu zvuku, to proste tym ma mamka budila kazdu sobotu a to som bola na nervy z toho, preto pozeram po nejakom tichsom rieseni 😀 Teba kolko stal ten vysavac, co si pisala?
@jeliz59 aj tak zametanim tu podlahu nevycistis tak ako vysavacom. Ale ti poviem, ze mam kamosku, ktorej syn ten pri zvuku vysavaca spava, takze ta po tichom ani nepozerala. U nich doma ide vysavac den co den 😂 Ja zatial pozeram electrolux a rowentu, tie znacky sa mi zatial tak najviacej pozdavaju 😀
to je asi vec názoru, ja mám vreckový a nedám naň dopustiť, je dobrý a super ťahá a na môj vkus nie je ani hlučný a baby vlasy?? to už neni žiadny problém 😀 keď vysávač moc nehúčí tak nemám problém ho zapnúť kedykoľvek aj niekoľkokrát počas týždňa 😀
@ifava hlavné je aby mal vysávač dobrý ťah, aby dobre sal, pretože ja vysávam snáď všetko 😀 a najmä nemám väčšieho jedu, keď mi kamarátka povie, že nemá ani vysávač, že veď podlahu len na mokro zotrie, to podľa mňa nie je dobré, pretože potrebuje ten prach aj povysaváť a následne umyť, ale tak každá robíme ako si myslíme, že je najlepšie 🙂
Skus najst nejaky Miele v akcii. Neolutujes.