Dobry den, pred balkonom pod plavajucou podlahou, som mal asi na 1x1m, dost hrbolaty povrch pod podlahou, vylial som na nho sadru zarovnal pomocou dosky, nechal zaschnut, dal na vrch 5mm podlozku a na to podlahu. Podlaha sa uz neprepada a drzi, len neviem ci sadra bol dobry napad a vydrzi to tam. Myslite ze ano? Dakujem za odpovede
Nepomylil si si to s modrou strechou?
Takuto mensiu plochu v kotolni sme vyrovnavali klebrom. Ked uz to chces mas naporiadku najlepsi je nivelak. A mal by zriet ako si pisal,ale na tak malej ploche nevadi,ak nechas vyzriet len par dni. Ale uz by som to nechala tak. Ked polozis plavacku,nebude tak namahana podlaha a snad to vydrzi par rokov.
@jt261 zas si nemyl pochod nosiť nivelakuns jeho vyzretim. Pochod ny býva po pár hodinách, vyzrety po mesiaci. To znamená, že sa z neho uvoľňuje voda, ale ako dlho sa odparuje závisí aj od teploty okolia. Ale na taky kúsok sa ti neoplatí kupovať mech nivelaku. Stačí akákoľvek cementové zmes, ktorú vieš rozotrite do roviny
My sme vyrovnavali podlahy keramzitom a osb doskami
Heh sádra, to ťa prosím ako napadlo? Si si istý, že to bola ozaj tá sádra a nie betón?
@jt261 ale to neznamena, ze nemozes na druhy den davat na to podlahu 🤷♀️ tak hadam majstri s 20 rocnymi skusenostami vedia kedy mozu dat. Nam vyrovnavali v kuchyni, ked sme nakomplet prerabali a za tyzden bolo vsetko hotove vratane novej linky, nie ze cakat len meaiac na podlahu 🤦♀️ ved uvazuj.
Nivelacku nam vylievali na celom poschodí domu ked sme uz bývali, iste sme mesiac okolo toho nechodili ... (musela sa vytrhat podlaha a poškodil sa podklad). Vylialo sa to, uschlo a chodilo sa po tom hned. Myslim ze do tyzdna tam lepili novú podlahu, v podstate hned ako mali majstri cas. Ale teda, opýtala by som sa chlapov na modrej streche.
Ja by som to nechala tak a ked sa to bude mrvit atd tak to riešila, vibec to nemusí nastat, ak tam nebude taka zataz, je na tom aj podlozka. Sle teda nie som odborník☺️ kto vie ako sa to bude správať ak to zavlhne.... Aj na hrubke zalezi... Hrbolate moze by milimeter centimeter hire dole ale aj 10cm diery...
Nie, nebol to dobrý nápad. Sadra sa ti začne trusit. Mal si tam naliať niečo na báze cementu