Vypínate doma na noc wifi?
Nie, načo.
Nie
Nie a ani by mi to nenapadlo. Aký by to malo vlastne zmysel ?
Nie.
Vypínam pravidelne , mám router v spálni hned vedla notebooku a mobilu a na mobilnom telefone zapinam lietadlový režim.
Ano
Áno, vypínam
Aký to má význam? V živote by ma to nenapadlo.
Ano, vypínam aj mobil. Mám doma merač a je sakra veľký rozdiel mať wifi vypnutú, aspoň na noc, hlavne keď sú v domácnosti malé deti. Načo sa zbytočne vystavovať žiareniu počas spánku.
@koniarova teraz som zmerala, keď som zapla wifi, ktorá nebola s ničím spárovaná aj tak vysielala signál na úrovni 7000 - 82 000 μW/m² a keď som ju vypla signál bol v pásme 5 - 10 μW/m²...to už stojí za zváženie, vypínať na noc , hlavne ak sú v domácnosti deti...ale nech si každý robí, ako uzná za vhodné
@koniarova my máme tento, ale nie je to lacná záležitosť
https://www.esmog.sk/Safe-and-Sound-Pro-II-mera...
Jasné v noci to nemusí byť zapnuté.
Nie ale v detskej izbe není ani signál
Nie
Áno,máme na jeden vypínač wi-fi,televízor a reproduktor
Nie pretože mám pol domácnosti na wifi... 🙂
Áno,partner tiež vypína,na noc.
áno, router má funkciu časový plán vypnutia bezdrôtovej siete
áno
Router nie, ale na telefóne áno.
Áno, aj cez deň keď nepoužívame internet
nezabudnite sa spýtať aj susedov vedľa a nad a pod 😀 ale tu isto každý len v dome pri lese na 20 ha pozemku 😉
Nevypinam. Bývam v bytovke kde majú všetci wifi a ich wifi chytám aj u nás v byte. Takze by si museli vypnúť aj oni aby to malo význam. A mám aj TV streaming aj wifi tlačiareň a toto by sa mi resetovalo vždy pri vypnutí a niekedy mi to robí problém potom. Ale uznám uvažovala som dávno o tom vypnutí aj ja. Keď som mala malú dcéru …
Niektoré sa dajú nastaviť aby sa vypinalj samé. Na časovač.
Vôbec
Nie je to pravda, že to nemá význam. Aj my bývame v bytovke a je rozdiel, či ste od routra so zapnutou wifi 1m, 3m alebo niekoľko metrov od susedov. My tiež chytáme wifi od susedov, urobila som dnes meranie, viď príspevok vyššie, keď bola naša wifi vypnutá, od susedov išlo minimum hodnota 5 - 10 μW/m² , čo je hodnota pokladaná za bezpečnú.
Nie