Vymenili by ste plynovú dosku za indukčnú?

10. nov 2024

Dobrý deň, mám takú dilemu, už ma štve stále umývať plynový sporák,a ešte k tomu nerezový,je otrasný ,ale bojím sa varenia na indukcii. Mali ste to niektorá, zvyknem si, naučím sa ? Ďakujem 🙏

nenne27
10. nov 2024

Najzdravsie jedlo je na ohni, aspon tak som pocula od nejakeho experta

biba_18
10. nov 2024

každý chváli. ja mám zatiaľ plyn a nemienim ho meniť, ale ženy si chvália…

lukbe
10. nov 2024

Pokiaľ ide o umývanie, nie je skoro rozdiel. Aj túto treba umyvat, iným spôsobom, ale treba.

cyberk
10. nov 2024

Ja by som sa k plynu uz nevratila 🙂 varenie na indukcii je rychlejsie, tak isto chutne (ak vies varit 😂) a lahko sa umyva 🙂

mikasa_ackerman
10. nov 2024

Ja som prešla z plynu na indukčnú a neviem si to vynachváliť, nenávidela som ten plynový šporák🤣

patrixxx23
10. nov 2024

Naucis,ale ja by som hned menila za stary dobry plynovy sporak…

majus2323
10. nov 2024

Prešla som z plynu na indukciu. Neľutujem ale ani plyn nebol odveci

natalka13
10. nov 2024

A co sa chces ucit? Zapnes zvolis stupen a varis

galganka
10. nov 2024

Vymenila som a neľutujem.

januska12323
10. nov 2024

Čo sa ťažko umýva na plynovom? Kvapne, utriem a je čistý. Mám plyn a zatiaľ neplánujem meniť, nevidím na to dôvod.

majus2323
10. nov 2024

@januska12323 no ja keď som umývala plyn tak to bolo na oveľa dlhšie ako toto čo umyjem jedným ťahom. Asi myslela pani také hĺbkové umývanie nie jednu kvapku. Ja som dávala aj tie mreže na plyn raz za čas do umývačky a tak ... Indukcia za mňa čo sa týka údržby super

sisska96
10. nov 2024

Vymenila som plyn na indukcia. Oveľa lepšia aj na údržbu a jedlá sa rýchlejšie uvaria

ivik4
10. nov 2024

Vymenila som indukciu za plyn.. konecne 😀
Takze som vynimka

klarissa25
10. nov 2024

My sme dnes zapli prvýkrát novú indukciu ostali sme celkom prekvapení zo zvuku ktory vydáva ale len pri najvyssom stupni...ale zvykneme si. Každopádne pol litra vody na nej zovrelo za pár sekúnd takže uvidíme. Plyn by som nechcela ani zadarmo.

natalka13
10. nov 2024

@januska12323 plyn vacsinou nieje rovna plocha, horaky sa spinia, snaltovy plynak je des a hroza na cistenie.

surama
10. nov 2024

Mala som plynovu, teram mam indukciu a uz nikdy sa nevratim k plynu 😃

paulina291
10. nov 2024

Na dome žiaľ nemáme plyn. Indukcia nám vôbec nevyhovuje- napr. čo sa jedál pripravovaných vo woku týka. Na indukcii to proste dobre nespravíš.
Ale keby som nebola náročný kuchár, tak na indukciu nedám dopustiť.
Ale čo sa týka učenia, nemáš sa tam skoro vôbec čo učiť, zvykneš si rýchlo.

klarissa25
10. nov 2024

@paulina291 prečo je problém pri týchto jedlách pripraviť ich na indukcii prosím?

autor
10. nov 2024

@natalka13 no na plyne vidím intenzitu " tepla" na indukcii to neuvidím,budem musieť triafať , kým sa naučím , ktorý stupeň je aký. Ale to si len myslím 🤷

aandrea9
10. nov 2024

A prečo nechceš plynovú varnú dosku ak máš plyn?

maminkadeticiek
10. nov 2024

Mam indukciu 4 tyzdne slape to perfektne,mega rychlo zohrieva,lahko sa udrziava,mam tam stupne od 0-9,nie je o com.Aj cvicena opivka sa nauvi na indukcii okamzite.

dzina007
10. nov 2024

Zakazdym ked vypadne elektina tak si vravim, ako super ze mam sporak na plyn. 😀

januska12323
10. nov 2024

@natalka13 píšem, že mám plyn, viem ako vyzerá. Asi inak varím alebo to nenechám zaschnúť ale žiadne extra čistenie nerobím. Áno má to viac častí ale to je tak všetko.

zuzuliennka1
10. nov 2024

varila som aj na indukcii aj na plyne. plyn jednoznacne vyhrava u mna

bublinka1426
10. nov 2024

nedam na indukciu dopustit.

emka530
10. nov 2024

vymenili sme, napriek novému sporáku boli neustále problémy s tryskami, indukciu si teraz neviem vynachváliť. Už by som nemenila znova na plyn, zvykneš rýchlo na trošku iný spôsob varenia.
Na apartmáne však máme plyn a boli sme tam teraz týždeň, horšie sa mi varilo 🙂)) a čo mi teda vadí, obharajú hrnce, klienti to neriešili no ja som teraz každý jeden vydrhla ručne, lebo ani umývačka si s tým neporadila. Na margo toho by som tu pýtala radu, čo s tým...

lelelienka
10. nov 2024

Ja som sa indukcie dost bala, ze si nezvyknem, ale v novom byte proste nebol plyn a teda nebolo na vyber. Absolutne nelutujem a uz by som sa k plynu nevratila! A samozreme jednym z dovodov je aj lahucke cistenie.

mullerova46
10. nov 2024

Na indukcii si vieš nastaviť aby varenie samo prestali časovačom čo užívam pri dieťati veeeelmi často. Nemusím sa báť že mi zhorí mäso keď idem uspavat 😁

lev26
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. nov 2024

@zuzuliennka1 vážne ? A prečo ste nebola spokojná s indukciou? Dsku