Výmena žalúzií za rolety deň a noc

huxy
1. apr 2024

Vymieňali ste niekto v byte klasické vnútorné žalúzie za rolety deň a noc? Mne sa to páči, ale zaujíma ma aj praktická stránka, či tie rolety zatemnia aspoň tak, ako žalúzie (vyhliadla som si svetlo sivé blackout). Neľutovali ste výmenu? Odporúčate radšej rolety? Ďakujem.

13uzivatelka11
1. apr 2024

Podľa mňa nezatienia.. Mali sme v izbe a museli sme dat klasickú roletu

huxy
autor
1. apr 2024

@13uzivatelka11 takže radšej asi nechať žalúzie?

la_dolce_vita
1. apr 2024

V spalni mame tieto rolety, kedze stare zaluzie uz dosluzili a mne sa to velmi paci. Zatial iba tam ich mame a v noci posluzia. Cez den az tak netienia, ale v spalni sme len v noci, takze nevadi nam to. Potrebujes cez den tien?

huxy
autor
1. apr 2024

@la_dolce_vita áno, potrebovala by som, keďže robím aj nočné, a potrebujem si doobedu pospať, a slnko v podstate svieti celý deň na strane kde mám spálňu.

anesim
1. apr 2024

A nad vonkajsimi zaluziami si nerozmyslala? My ich mame a su super aj proti slnku, aj zatemnia

la_dolce_vita
1. apr 2024

@huxy chapem.. mame biele a slnko svieti teda dost cez tie rolety, asi nejake tmavsie by boli vhodnejsie.

huxy
autor
1. apr 2024

@anesim vonkajšie nechcem riešiť, jednak sa mi to až tak nepáči a neviem ako by to vyzeralo, keďže tam mám aj balkón.

huxy
autor
1. apr 2024

@la_dolce_vita no zas kvôli tomu aby mi to ladilo so zariadením, som chcela biele, max.sivé, a aj to skôr svetlejšie. No nevadí, asi teda zostanem pri zaluziach, aj keď sa mi tie rolety páčia

guudy
1. apr 2024

@huxy my sme pouzivali vnutorne zaluzie. Ale budilo nas slnko. Odkedy sme si dali zatemnovaci zaves, spime vyrazne kvalitnejsie.

huxy
autor
1. apr 2024

@guudy akože ja nechcem meniť žalúzie kvôli tomu, že by slabo zatienili alebo by som sa nevedela vyspať. Skôr ide o to, že mne sa páčia rolety deň a noc. Ale zas ak by zatemňovali menej než tie žalúzie, asi sa na to nedám.

guudy
1. apr 2024

@huxy chapem 🙂
Spominala si, ze robis nocne, preto som ti pisala 🙂

deti95060810
1. apr 2024

plánovali sme deň a noc... ale keď som ich videla v skutočnosti - premyslela som si to .
takže zas máme žalúzie

zena666
1. apr 2024

Mám tmavo hnedé a taku tmu som zo žaluziami memala biele su len na okrasu

huxy
autor
1. apr 2024

@deti95060810 ďakujem, skúsenosť pomohla

@zena666 ja by som tmavú farbu nechcela (kvôli ostatnemu zariadeniu), ale dakujem

kikapop
5. apr 2024

Mňa by skôr zaujímalo ako sa také rolety čistia 😁

huxy
autor
5. apr 2024