Ahojte, zvazujem si kúpiť gratinovy drez..bud béžový alebo
svetlosedy, ma nejaké nevýhody? Je potrebné ho čistiť špeciálnymi prípravkami?
Ďakujem
Ja mam tmavohnedy, Blanco. Vidiet na nom rychlejsie vodny kamen, nez na svetlych, ale zas nevidno flaky od cucoriedok a pod. Takze nieco za nieco :D Ja cistim len vodny kamen kyselinou citronovou raz za dva tyzdne a potom prejdem drez troskou oleja len 🙂 Inak nic specialne 🙂
@lalala15 moderne, pekne… mam tmavosedy, poumyvaj jarovov vodou, 2x do tyzdna nastriekam pripravkom na dresy a neham posobit
Mám sivý (Pearl grey) Blanco , nič špeciálne nepoužívam ani to nelestim denne. Stále je ako nový, nemenila by som.
Mám čierny a nemám mu nejak čo vytknúť
Mala som sedy blanco ,po 11 rokoch bol.stale pekny. Maminakupila byt a bol tam ten isty, ale katastrofalny, ze ho vyhodi. Dala som jej ho doporiadku a je parsdny. Twwaz v novom mam antracit a tiez si chvalim.
Mam cierny blanco. Topka. Stale vyzera ako novy a je krasny
Ked som vyberala drez ako najvacsiu nevyhodu som videla,ze by sa zafarbovali a ze vidno na nom vodny kamen. Videla som u svagrinej zanedbany drez a myslela som si,ze to vsetky granitove sa tak zanesu a prdlajs. Ked ho bezne cistis ako kazdy iny,tak je stale krasny. Lutujem,ze som si nedala granitovy. Aj ked aj s mojim nerezovym som velmi spokojna aj po rokoch je ako novy. Takze kludne si daj
@lalala15 my mame tiez strasne tvrdu vodu, mam hnedy, ako som vyssie spominala a ked ho raz za dva tyzdne vycistis octom alebo kyselinou citronovou rozmiesanou vo vode, nechas posobit s potom prebehnes olejom, tak je to uplne v pohode. Ja som zas videla biely a bezovy drez po viac rokoch pouzivania a radsej sa budem bavit s vodnym kamenom ako cistit flaky od vina alebo cucoriedok. Pripadne zazratej spiny okolo vylevky. Ten granit sa zafarbil dole do tmava a neda sa to vycistit. Ale ktovie, ako sa on starali 🤷🏻♀️
ja mám šedý Franke, nečistím ničím špeciálnym