Vydutie podlahy kvôli elektrine ťahanej v zemi

ddbsz
7. jún 2024

Ahojte. Chcela by som sa spýtať či sa tu niekto stretol už s vydutím podlahy presnejšie KACHLIČIEK A NA NE DANEJ PLÁVAJUCEJ PODLAHY z dôvodu ťahaných elektrických káblov pod nimi. Pre odborníkov - plávajúca podlaha je pokladaná dobre má aj svoje diletačné medzery a celkovo okrem vydutia je nepoškodená. pri menšom nadvihnutí je krásne vidieť ako sú povyskakované a skrížené kachličky pod ňou. Vydutie sa ťahá rovnomerne cez celú šírku miestnosti cca meter od steny.
Druhý problém, ktorý nastal cca zarovno s tou podlahou sú iskriace zástrčky cca meter od vydutia na stene.
Moja otázka znie:
Stretol sa už niekto s podobným problémom? Súvis v tom vidíme viacerí ale kedže sa s tým nikto nestretol nevieme to naisto. Kedže tento problem riešime v prenájme pod tú podlahu sa ešte nikto nepozrel kedže riešime odborníka. Za každú radu a poznatok budem veľmi rada. Ďakujem.

viestta
7. jún 2024

Nezatiekla tam voda? Zastrcky staci podotahovat ak nie su niekde v podlahe vyskratovane kable od vlhkosti

ddbsz
autor
8. jún 2024

@viestta voda nenatiekla Odnikiaľ a keďže sú aj kachličky vyskočené a nie len vydutá podlaha tak to nie je od toho.. ani voda nieje ťahaná tade pretože to je cca v 3/4 miestnosti

natalka13
8. jún 2024

elektro kable nemaju ako zapricinit vydutie kachliciek.
jedine zle lepenie a ako sa chodi po podlahe kachlicky sa poposuvali.

viestta
8. jún 2024

@ddbsz voda od susedov si zatiecie kade tade. Nas ked vytopia susedia, tak nam voda tecie v obyvacke, a u spodneho suseda na chodbe a pritom oni maju sucho. Vam moze kludne zatekat v dutinach stropnych panelov od suseda, z vasich porusenych rozvodov. Od elektriny nepoodskakuju kachlicky od podkladu, v 99% pripadov za to moze voda, ten zvysok je na babrackej pokladke

ddbsz
autor
9. jún 2024

Videla som v tom súvis kvôli tým zastrčkám ale asi len zhoda náhod… Keďže nad nami ani pod nami nikto nebýva tak mi voda nepríde moc relevantná ale ako hovoríte voda si zatečie kade tade takže chapem..
No posúvanie kachličiek od chodenia mi moc nejde kvôli tomu že sú tu dlho a niesu poposúvané ale vyskočené a skrížené a iba v jednom danom páse…
Ďakujem za postrehy

natalka13
9. jún 2024

@ddbsz kachlicky mojli byt odlepene uz pri pokladke laminatu.