Vychytávky do kuchyne

5. aug 2023

Baby poraďte vaše vychytavky a tipy na lepšie usporiadanie v kuchyni . Budúci týždeň nám idú montovať novú tak by som si to chcela lepšie zorganizovať. Ide mi hlavne o to ako ušetriť miesto a mať čo najviac poriadok aj na linke. Už som si napr kúpila takéto závesné držiaky na šálky

vkatush
5. aug 2023

My máme v skrinke takéto závesné košíky. Teda veci sú položené na poličke a ešte aj "vo vzduchu", kde je priestor.
A ešte máme úložné boxy pod barom, v ktorých mám mix somariny, ktoré ani neviem kde by som presne uložila a manžel našiel 😂
Samozrejme korenia v označených nádobkách, aby som nemala plnú krabicu sáčkov.

Pozri Pinterest, veľa inšpirácií nájdeš na Kitchen

lenuska9999
5. aug 2023

Mne sa nepáči keď tam kadečo visi a je poskladané. Ja mám na linke len odkvapkavac na riad a detské fľaše a stojan na varechy a nože. Inak mám všetko poskryvane, 2 skrinky mám na male spotrebiče a ostatne veci mám pekne poukladané. Používam košíky na rôzne otvorené korenia, ktoré sa nevmestili do koreniciek, alebo iné pootvarane sáčky. Ostatné veci mám napríklad v dozach na potraviny, t.j. múku , cukor, kávu atď..

daniela2202
5. aug 2023

A budeš aj variť v tej kuchyni? Či bude len usporiadaná....

autor
5. aug 2023

@vkatush a koreničky máš v šuflíku alebo v poličke?

autor
5. aug 2023

@daniela2202 dakujem za zbytočný komentár ....neviem prečo by sa v kuchyni nemohlo variť a zároveň by nemohla byť usporiadaná ...ja mám rada poriadok a chcem len zlepšiť nejaké veci...ak máš ty rada bordel v kuchyni nechaj si to pre seba

slniecko5
5. aug 2023

Všetko máme poskryvane v skrinkách, dokonca ani odkvapkavac nemáme, len také lišty priamo v umývadle a je to perfektné. A všetko je z ľahko umyvatelneho materiálu.
Aj koreniny, aj jar je skryta. A máme také bambusové predelovace v suflikoch, IKEA.

luccija
5. aug 2023

Ja mám rada všetko poskryvane aj korenicky, jar všetko...na linke je len kávovar, misa na ovocie, kvety, gril, dóza na chlieb
Na Pintereste popozeraj, alebo na modrej streche.

vkatush
5. aug 2023

Koreničky, čo najčastejšie používam sú pri sporáku v takom úzkom šuflíku, praktické.
Také, čo len raz za čas sú v skrine pri ostatných veciach.

michelle567
5. aug 2023

Noo tak tie vešiaky by som si osobne nedávala... Nepáči sa mi keď je na linke veľa veci, najradšej mám všetko dnu

tehulka2011
5. aug 2023

@slniecko5 mozes prosim odfotit, ako mozes mat schovanu jar?
A ako mate baby vyrieseny krajac na chlieb (ak teda take nieco doma mate)? My to mame na linke a stale je okolo toho kopec omrviniek...

terezia323
5. aug 2023

Tiež máme všetko skryté čo sa dá, zbytočne sa na to nelepí prach. V ikea majú aj organizér na pokrievky

terezia323
5. aug 2023

@tehulka2011 nám ide z umývadla len dávkovač, jar je skrytá pod umývadlom

slniecko5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slniecko5
5. aug 2023

Ešte info, Jar vyťahujem minimálne, len na nože a drevené veci, zvyšok umývačka. Takže som vyhodnotila, že ju proste nepotrebujem vidieť celé dni🙂. Ako iné čistiace prostriedky.

slniecko5
5. aug 2023

Toto je super do suflikov

autor
5. aug 2023

@michelle567 to je práveže dnu do skrinky ..aj teraz to tak mám

autor
5. aug 2023

baby dakujem vám za tipy

2ivana5
5. aug 2023

Ahoj, mne partner spravil rozdeľovače do zásuviek, keďže tie organizéry by proste nepasovali… jar mám tiež väčšinou schovanú. Dosť mi pomáha v tom schovávaní obrovská špajza, ale aj tam sa to snažíme mať zorganizované až na pár veci 😀

lenka567899
5. aug 2023

@daniela2202 aspoň si komentovala

slniecko5
6. aug 2023

Toto je šikovne tiež, máme tam suché potraviny.
Ono keď si prejdes IKEA, nájdeš veľa inšpirácie.

h2
6. aug 2023

Viackrát tu bola spomenutá Jar, alebo teda všeobecne prostriedok na umývanie riadu. Veľmi odporúčam dávkovač saponátu, zabudovaný priamo v dreze. Mám to už 12 rokov, odkukala som to v kuchynke v práci.

autor
6. aug 2023

@h2 to je dobrý nápad

autor
6. aug 2023

@2ivana5 tá špajza vyzerá super 🙂

monciika
19. júl 2024

@h2 ahoj, teraz vidím túto diskusii, ako to prosím ťa zabudujete do dresu? Neplanujem meniť kuchyňu, tak len tak zo zaujímavosti. Treba tam vyvrtat dieru alebo ako si to mám predstaviť? Ďakujem, zaujalo ma to 😃

h2
19. júl 2024

@monciika Ahoj, áno, treba dieru, tak isto, ako keď sa montuje vodovodná batéria. Ono to býva v tom dreze (my máme granitový) už dopredu vyznačené, kde je možné tú dieru spraviť a potom sa to na tom mieste dá ľahko vyraziť kladivom a nejakým ostrým predmetom. Potom je už inštalácia jednoduchá: zospodu sa dá nádoba, zvrchu tá horná časť s pumpičkou (ten istý princíp, ako dávkovač tekutého mydla.