Baby poraďte vaše vychytavky a tipy na lepšie usporiadanie v kuchyni . Budúci týždeň nám idú montovať novú tak by som si to chcela lepšie zorganizovať. Ide mi hlavne o to ako ušetriť miesto a mať čo najviac poriadok aj na linke. Už som si napr kúpila takéto závesné držiaky na šálky
Mne sa nepáči keď tam kadečo visi a je poskladané. Ja mám na linke len odkvapkavac na riad a detské fľaše a stojan na varechy a nože. Inak mám všetko poskryvane, 2 skrinky mám na male spotrebiče a ostatne veci mám pekne poukladané. Používam košíky na rôzne otvorené korenia, ktoré sa nevmestili do koreniciek, alebo iné pootvarane sáčky. Ostatné veci mám napríklad v dozach na potraviny, t.j. múku , cukor, kávu atď..
A budeš aj variť v tej kuchyni? Či bude len usporiadaná....
@vkatush a koreničky máš v šuflíku alebo v poličke?
@daniela2202 dakujem za zbytočný komentár ....neviem prečo by sa v kuchyni nemohlo variť a zároveň by nemohla byť usporiadaná ...ja mám rada poriadok a chcem len zlepšiť nejaké veci...ak máš ty rada bordel v kuchyni nechaj si to pre seba
Všetko máme poskryvane v skrinkách, dokonca ani odkvapkavac nemáme, len také lišty priamo v umývadle a je to perfektné. A všetko je z ľahko umyvatelneho materiálu.
Aj koreniny, aj jar je skryta. A máme také bambusové predelovace v suflikoch, IKEA.
Ja mám rada všetko poskryvane aj korenicky, jar všetko...na linke je len kávovar, misa na ovocie, kvety, gril, dóza na chlieb
Na Pintereste popozeraj, alebo na modrej streche.
Koreničky, čo najčastejšie používam sú pri sporáku v takom úzkom šuflíku, praktické.
Také, čo len raz za čas sú v skrine pri ostatných veciach.
Noo tak tie vešiaky by som si osobne nedávala... Nepáči sa mi keď je na linke veľa veci, najradšej mám všetko dnu
@slniecko5 mozes prosim odfotit, ako mozes mat schovanu jar?
A ako mate baby vyrieseny krajac na chlieb (ak teda take nieco doma mate)? My to mame na linke a stale je okolo toho kopec omrviniek...
Tiež máme všetko skryté čo sa dá, zbytočne sa na to nelepí prach. V ikea majú aj organizér na pokrievky
@tehulka2011 nám ide z umývadla len dávkovač, jar je skrytá pod umývadlom
Ešte info, Jar vyťahujem minimálne, len na nože a drevené veci, zvyšok umývačka. Takže som vyhodnotila, že ju proste nepotrebujem vidieť celé dni🙂. Ako iné čistiace prostriedky.
@michelle567 to je práveže dnu do skrinky ..aj teraz to tak mám
baby dakujem vám za tipy
@daniela2202 aspoň si komentovala
@h2 to je dobrý nápad
@2ivana5 tá špajza vyzerá super 🙂
@monciika Ahoj, áno, treba dieru, tak isto, ako keď sa montuje vodovodná batéria. Ono to býva v tom dreze (my máme granitový) už dopredu vyznačené, kde je možné tú dieru spraviť a potom sa to na tom mieste dá ľahko vyraziť kladivom a nejakým ostrým predmetom. Potom je už inštalácia jednoduchá: zospodu sa dá nádoba, zvrchu tá horná časť s pumpičkou (ten istý princíp, ako dávkovač tekutého mydla.
My máme v skrinke takéto závesné košíky. Teda veci sú položené na poličke a ešte aj "vo vzduchu", kde je priestor.
A ešte máme úložné boxy pod barom, v ktorých mám mix somariny, ktoré ani neviem kde by som presne uložila a manžel našiel 😂
Samozrejme korenia v označených nádobkách, aby som nemala plnú krabicu sáčkov.
Pozri Pinterest, veľa inšpirácií nájdeš na Kitchen