Ahojte, prosím vás, ako máte riešené hygienické potreby na toalete? Kupujeme len veľké toaletné papiere, takže stojan na stenu dať nemôžem, potrebovala by som niečo kde bude toaletný a vlhčené po ruke, prípadne nejakú zásobu k tomu, inak mám zásoby v technickej miestnosti 🙂 ďakujem za každý nápad ;)
ved treba kúpiť, poličku, skirnku, na stenu, na zem...hlavne aby nebol wc papier na zemi alebo na koši 😨
@zuzidr to je mi jasné, a preto chcem inšpiraciu a preto davam fotku koľko je tam miesta 🤦♀️
@moonlight1210 tak toto vyzerá úplne super 🙂
Prečo kupuješ toaleťak ktory sa nevôjde do stojana na to určeného? kradnete ich v robote? 😀
@laurita285 aj na taketo toaletaky sa daju kupit zasobniky. A celkom elegantne, nie len tie s antivandalskym dizajnom na verejne WC
@laurita285 hahaha :D vyjde ma lacnejšie u súkromníka (12 veľkých roliek za 16e) a ten stojan tam este nemám
@monika101146560 kupila som hornu kupelnovu skrinku v Moebelixe, na spodok sa namontovali kolieska a zaparkovala sa vedla misy, v nej je aj WC chemia aj zasoba toaletaku. Tooaletak co ma byt k "ruke" mame v drziaku ako vascina ludi