Ahojte, chcem sa opytat ci niekto ma vstavane spotrebice bielej farby? Ruru, mikrovlnku, chladnicku a indukcnu dosku a ci sa Vam nestalo ze casom ozltli? Lebo ja chcem biele spotrebice do bielej kuchyne a manzel ma odhovara, ze ozltnu alebo zmenia farbu tak som ostala taka neista. Dakujem za kazdu radu
ono to nežltlo niekedy v 90tych rokoch? to je ako "neprepínaj tak rýchlo lebo pokazíš televízor" 😉
PS: aj tak sa to skôr pokazí než stihne ožltnúť 😂
@wierocka1 Este som nepocula ze by ozltli. Skor sa mi zda ze manzelovi sa viac pacia stainless sleel spotrebice (ako skoro kazdemu chlapovi) ale ide na teba takto oklukou akoby to otvorene povedal.
@wierocka1 my máme vstavané retro v bielom,nič neozltlo ani sa neposkriabalo. Cca 7r
@4stanka4 jasne, nájdu sa, aj my mame všetko biele, ale teda vstavanu mame len mikrovlnku, nakoľko mini kuchyňa viac nedovolila 😂 určite to bude super, ja som z našej stále unesená 😃 hlavne ako to tam biela presvetlila a aspoň na oko zväčšila priestor.....predtým tam mali tmavohnedu až skoro čiernu kuchyňu aj podlahu, čistá tma.
@janka_266 my budeme mat linku bielu + drevený dekor... Nechceli sme nerezové spotrebiče tak sme si vymysleli biele. My mame aj rúru aj mikrovlnku+ varnú dosku. Akurát chladnička bude v spajzi inak som videla nádhernú ktorá mala dvierka z bieleho skla no úžasná bola. Ale keďže bude schovata tak nám to je jedno.
mne sa osobne biele velmi nepačia. Mame bielu kuchynsku linku, ale spotrebiče mame čierne a nerezove
veľmi sa mi páčia biele spotrebiče, vyzerá to tak nadčasovo
@wierocka1 mám biele všetky spotrebiče zatiaľ nič neozltlo..nemá prečo lebo indukcie je sklo a rúra je tiež sklo...takže mi nemá prečo ozltnut...