Vstavaná umývačka

30. jún 2022

Ahojte chcela by som si dať umývačku do kuchyne,kt jr mala a preto musim aj tak zrušiť šuflíky.. je to jedine miesto kde vojde,ale ide o to že sú na kraji kuch linky....ako by vyzerala vstavaná umývačka riadu z boku..? Treba tam dokúpiť nejakú dosku,alebo je to napr ako na sporáku alebo samostatne stojacej umývačke že tam je pekný plech napr biely???
A tiež da sa to aj keď by bola dosť ďaleko od umývadla??? Existujú také dlhé hadice na odpad a vodu???
Ak máte aj foto budem vďačná ☺️

viestta
30. jún 2022

Však vstavanú umývačku namontujes do korpusu po suflikoch. Ci?
A hadice kúpiš aj dlhé, aj napustaciu (aj s aquastop systémom) , aj vypustaciu, aj dlhší kábel ti vedia namontovať (určite nie predlžovacia na umývačku)

botka19
30. jún 2022

Nasa umyvacka je zboku biela,mame ju na kraji a je za nou krycia doska alebo ako to nazvat. Nie je to skrinka ako taka.

danka_gi
30. jún 2022

My mame vstavanu zatial len takto, lebo sa nam robi kuchyna na mieru, tak sa nam nechcelo na tu chvilu davat nejake dosky. Myslim si, ze bez dosiek to vyzera zle a prednu musis mat, lebo nam sa zatvaraju dvere, ak nemam nalozeny spodny suflik.

vikusjk
30. jún 2022

ak je to klasicka skrinka, tak ona ma bocnu stenu. Tu tam ponechas, len vyberies sufliky a vymontujes to kovanie na sufliky, aby si mala cistu skrinku a do nej umiestnis umyvacku. Samozrejme ale musis mat spraveny odtok a voda musi byt tiez v dosahu dlzky hadice umyvacky

autor
30. jún 2022

@danka_gi ďakujem krásne aj za foto, áno v predu viem že si musím dať dvierka..ale nevedela som ako vyzerá z boku

autor
30. jún 2022

@botka19 takže ste si tam dali dosku aby ste to zakryli ano?

autor
30. jún 2022

@viestta musim to ešte pomerat...ale áno bolo by super keby sa to tam zmestilo... tým že je to úplne na kraji je možnosť že ak sa nevesti..vyberie sa skrinka cela aj so suflikmi a da sa tam už akákoľvek veľká umývačka...bude pod doskou keďže doska trochu pretŕča alebo ako to povedať...no keby sa vmesti bolo by to najlepšie.. už by som potom len dokupila dvierka predne a nemusela by som riešiť bok ako bude vyzerať

viestta
30. jún 2022

Vyberieš so skrinky suflimy aj s kovaním, bočné steny ostanú a do toho by mala vojsť každá umývačka ak mé skrinka štandardný rozmer.

autor
1. júl 2022

@viestta 60cm ma..ale O všetkým aj bočnými stenami.. čiže vnútri je menšia

viestta
1. júl 2022

Však pozri si rozmery umývačky, štandardná umývačka by tam mala vojst

autor
4. júl 2022

@viestta no nevesti sa..jedine že vyberiem celú skrinku tak áno a keďže kuch.doska je dlhšia tak sa potom môže ta bočná stena pridať...

autor
4. júl 2022

Akurát ešte jedna otázka...ta hadica čo napusta vodu...ta tvrdá pevná alebo ako ju nazvať....predavaju aj taku 4metrovu??? Viem že na odpad áno...ale či je aj táto???

viestta
4. júl 2022

Predávajú aj dlhšie, aké najdlhšie netuším. A spýtam sa ináč, keď je to na konci linky nekúpiš radšej klasickú oplechovanu? Bočnú stenu to ma relatívne estetickú a zložis vrchný dekel, ten sa sa od montovať na každej a zasupnes ju pod prac. dosku a neriešia ani dvierka aby pasovali s linkou. Naši ju mali tak v starej kuchyni, keď prerabali kuchyňu len ju strcili medzi skrinky.

autor
4. júl 2022

@viestta inak toto je veľmi dobrý nápad..aj kamarátka to tak ma a tiež odmontovali vrch....len neruším jaký je ten vrch vysoký a bojim sa toho že odmontujeme a aj tak nevmestime

viestta
4. júl 2022

Keď máte linku v standardnej výške, zaručene tam vojde