Ahojte, zariaďujeme spálňu a chceme si dať vyrobiť vstavanú skriňu. Rozmer cca 2,5 x 4m. Otázka, kolko ste dali vy za vstavanú skriňu? Kto vám navrhoval vnútorné rozloženie skrine? Nejaké odporúčania čomu sa vyvarovať a na čo nezabudnúť? Názor na posuvné dvere vs. klasické otváranie. Príp. nejaký kontakt na stolára v Žilinskom kraji. Za každý koment ďakujem. Pekný dník
@skalnicka02 ja môžem len a len odporučiť profistolarstvo (kukni ich stranku) mame od nich všetko vstavane v byte. Skrine, detskú izbu, kuchynu, a teraz v stredu akurat príde znovu obzrieť byt lebo prerabame a chcem od neho aby mi urobil kúpelňu na mieru + tv stoli zo zastenou. Cenovo neviem ako, lebo vždy sme davali robiť toho veľa.
To záleží od použitých materiálov a o rozloženia vnútra skrine. Treba mat presnú predstavu o rozložení vnútra skrine (kolko políc, aké delenie, kolko tyčí na vešanie, zásuviek ... podľa toho vo Vám vyhovuje)
Cena záleží hlavne od použitého materiálu. (Vo všeobecnosti cca od 200-300€ za meter) Z vlastnej skúsenosti viem (keďže mame stolarstvo) že radšej dám viac peňazí na kvalitnejší rám a kovania ako potom počúvať skrípanie dverí, vypadávanie koliesok alebo pozerať sa na odretu farbu z rámu.
Výplne dverí sú rôzne - drevotrieska, zrkadlá, lakované sklá, MDF dosky lakované vo vysokom lesku, dizajnové fólie, tapety, plexisklá ...
Mám dĺžku 3,5m, posuvné dvere, vnútro som navrhla sama. Aj som okolo toho dosť vymýšľala, lebo som chcela kovové doplnky vo farbe staromeď a taká sa nevyrába, museli mi to platinovať. Som však nadmieru spokojná. Cena bola 800eur.
... Sorry pozde som si všimla, že Žilinský kraj...