Vstavaná rúra Mora

abcdefgahc
29. sep 2024

Dobrý deň, včera som kúpila od ruky totu rúru. (Predchádzajúca mi pred týždňom odišla. Bola normálna, klasická , elektrická tak sme hľadali rýchle a lacné riešenie)Predchádzajúci majitelia mi povedali , že je teplovzdušná ( takú som ešte nikdy nemala) a ze neupečie ani mäsko a ani koláče. Boli sme po nu 70 km tak som sa rozhodla , že ju zoberiem. Nemáte niekto náhodou takú istú? Pečie či nepečie ? Ak Pečie na akom režime ?
Vopred ďakujem .

lukbe
29. sep 2024

Nechápem, čo vlastne píšeš. Je teplovzdušná a neupecie ani maso ani koláče. Tak načo si ju kúpila?

fido69
29. sep 2024

Rúra Mora 4812 je len teplovzdušná (a má gril), ale nerozumiem prečo by to malo vadiť. Ja všetko pečiem v teplovzdušnom režime, pretože môžeš piecť na viacerých plechoch súčasne. 😉

abcdefgahc
autor
1. okt 2024

@fido69 máte ten istý typ ako ja ? Na akom režime ju máte zapnutú ?

fido69
1. okt 2024

@abcdefgahc Nie nemám tento typ. Mám rúru, kde mám aj iné typy ohrevu, ale moja preferencia je teplovzdušný ohrev, keď môžeš piecť/variť na viacerých plechoch naraz. Veď namiesto vypisovania vyskúšaj ako pečie. Urob napríklad pečenú krkovičku a potom upeč koláč a sama uvidíš či ti to vyhovuje. 😉

abcdefgahc
autor
2. okt 2024

@fido69 samozrejme , že som už skúšala piecť, mala som zapnutý najprv ten teplovzdušný ohrev, zrejme. Mala som to nastavené na knoflíku kde je ventilátor a ako keby žiarovka a nič šla len para ale skôr tepla než horúca aj keď som mala na maxime. Potom som si prepla na gril a to mi trošku prepieklo mäsko ale neupieklo a mala som ho v rúre vyše hodiny a pol.

simca06022011
2. okt 2024

a navod ti co hovori? Otvor a pozri aky popis mas pri tych obrazkoch... teplovzdusna rura urcite pecie ak nie je pokazena, zaklad je ju zapnut, nastavit dobre teplotu a neotvarat hore dole

fido69
2. okt 2024

@abcdefgahc Tato rúra je stará 24 rokov. Odfoť ovládacie gombíky tak, aby boli vidieť všetky symboly.

simca06022011
2. okt 2024

s takym vekom moze byt aj pokazena uz...
@fido69