Dobrý deň, včera som kúpila od ruky totu rúru. (Predchádzajúca mi pred týždňom odišla. Bola normálna, klasická , elektrická tak sme hľadali rýchle a lacné riešenie)Predchádzajúci majitelia mi povedali , že je teplovzdušná ( takú som ešte nikdy nemala) a ze neupečie ani mäsko a ani koláče. Boli sme po nu 70 km tak som sa rozhodla , že ju zoberiem. Nemáte niekto náhodou takú istú? Pečie či nepečie ? Ak Pečie na akom režime ?
Vopred ďakujem .
@fido69 máte ten istý typ ako ja ? Na akom režime ju máte zapnutú ?
@abcdefgahc Nie nemám tento typ. Mám rúru, kde mám aj iné typy ohrevu, ale moja preferencia je teplovzdušný ohrev, keď môžeš piecť/variť na viacerých plechoch naraz. Veď namiesto vypisovania vyskúšaj ako pečie. Urob napríklad pečenú krkovičku a potom upeč koláč a sama uvidíš či ti to vyhovuje. 😉
@fido69 samozrejme , že som už skúšala piecť, mala som zapnutý najprv ten teplovzdušný ohrev, zrejme. Mala som to nastavené na knoflíku kde je ventilátor a ako keby žiarovka a nič šla len para ale skôr tepla než horúca aj keď som mala na maxime. Potom som si prepla na gril a to mi trošku prepieklo mäsko ale neupieklo a mala som ho v rúre vyše hodiny a pol.
a navod ti co hovori? Otvor a pozri aky popis mas pri tych obrazkoch... teplovzdusna rura urcite pecie ak nie je pokazena, zaklad je ju zapnut, nastavit dobre teplotu a neotvarat hore dole
@abcdefgahc Tato rúra je stará 24 rokov. Odfoť ovládacie gombíky tak, aby boli vidieť všetky symboly.
s takym vekom moze byt aj pokazena uz...
@fido69
Nechápem, čo vlastne píšeš. Je teplovzdušná a neupecie ani maso ani koláče. Tak načo si ju kúpila?