AHojte,
podľa Vás sa oplatí kupovať komplet linku so spotrebičmi alebo si ju vyskladať sama?
Ak máte kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, koľko Vás to cca vyšlo? ďakujem
@zic ďakujem za odpoveď 🙂 takže asi ma to lepšie vyjde, ak si dáme väčšiu námahu a všetko si to naplánujeme a nakombinujeme my.. myslela som si, že keď je všetko pokope, bude lepšia cena ale 6000 eur je dosť..
@snazilka_bio_mamka nam priamo v decodome povedali.ze ked spotrebice od nic budeme brat ze si priplatime.a mali pravdu.tak sme to riesili zvlast.ale urcite co by som priplatila je kuchynska doska.
@snazilka_bio_mamka treba si dať naceniť s aj bez spotrebičov a veľmi rýchlo zistite čo je lepšie. Dokonca sa neoplatí veľakrát ani spoliehať, že keď objednáte všetky napr. Z nay, bude väčšia zľava, ako keď každý spotrebič objednáte odtiaľ, kde je akurát v zľave.
rozumiem, ďakujem pekne.. chcela som byť trocha lenivá, ale radšej si to my nejak poskladáme
@snazilka_bio_mamka Teraz som videla reklamu na viacero obchodov,že majú kuchyne v zlave,takže aj tých 6tis,nemusí byť 6 🙂 Spotrebice kazde si navysia bohužiaľ,takže radsej si vybrat sama.to je hneď pár stoviek. Vstavany sme napr.nechceli sporak,ale bohužiaľ vedľa musí byt skrinka a ešte ďalšia skriňa,takze záleží od rozlozenia,ale napr.sporak sme my vstavany povodne nechceli.nikde nie je napisane,že musí byt všetko vstavane 🙂
@snazilka_bio_mamka tak linka so vstavanymi spotrebicmi je asi "krajsia" (estetickejsia). Nema to asi nejaky speci iny ucel (mozno este lepsie vyuzitie miesta - ziadne hluche diery a medzery...
Je to asi drahsie a mas asi mensi vyber spotrebicov.
Cena sa sklada individualne od kuchynskej linky - zvlast - aku si kupis... od tisicov do desiatky tisic podla velkosti, kvality prevedenia...
Povies, ake spotrebice chces (chladnicka s mraznickou, umyvacka, rura, varna doska, digestor, mikrovlnka)... alebo kombinacia (nemusis mat vsetko... napriklad chladnicka moze byt mimo alebo mikrovlnka)...
Tam cena zalezi od toho opat ake spotrebice kupis (ale musia byt vzdy "vstavane" (lebo na prednu stranu musis nechat dat ten dekor vo farbe linky. Spotrebice kupis aj inde, nemusis v kuchynskom studiu... Podla mna dnes taka stredna linka so spotrebicmi vyjde urcite cez 6000 eur (a to som aj malo povedal mozno)...