Ahojte, potrebujem kúpiť novú vstavanú rúru. Netreba mi nejaké špeci funkcie, stačí základné, spodný, horný ohrev, ventilátor. Nemusí byť ani displej. Máte overenú nejakú značku, ktorá niečo "vydrží"? Doteraz som mala Whirlpool, ale už štrajkuje... A máte prosím niekto skúsenosti s niektorým shopom, že keď ju tam kúpim, aj mi ju pripoja do linky /Datart, Nay, Okay... /?
Ďakujem za Vaše rady. Pekný dník 🙂 Maca.
My mame Beko a funguje bezchybne uz roky. Vyborne skusenosti mame s Datartom, vsetko co sa da kupujeme uz len odtial. Whirpool by som nekupila uz nic... Napriklad chladnicka nam odisla ani nie po roku pouzivania.
Moja budúca rúra musí mať samocistiacu funkciu 😂inak to vyberave sklo ak to neni už základ mi príde tiež fajn.
zatial vsetky spotrebice co som objednaval vzdy najlacnejsie vysli v andreashope
Nejde mi ani tak o to, aby bola rúra najlacnejšia, ale o to, aby mi ju aj zapojili na miesto starej rúry....
@medeaa ani ja nekupim uz nic znacky Whirpool
@maculkac Mame Concept, vysuvatelne rošty, vojdu aj veľké plechy. Ma spodný horny ohrev, gril a ventilátor. A aj displej. Cenovo bola taka stredná trieda ale bola v akcii. Môžem pozrieť presne model. Za mňa super rúra. 🙂
https://www.mall.sk/vstavane-rury/concept-etv73...
Táto to je. Na malé je teraz tiež v akcii. 🙂
Bosch, je podľa mňa najlepšia voľba... mám odskušanú...som veľmi spokojná... doživotná záruka...
Baby, ďakujem Vám všetkým, ste super, určite pokukám, Datart má aj službu montáž a teraz za polovicu 🙂
@maculkac ešte je fajn dvojité sklo. (Neviem, či to je už automatika). Premerat rozmer- aby ti vosli staré plechy. Mojím rodičom nevojde ten veľký klasický pekáč a sú z toho nešťastní