Ahojte existuje niečo na tento problém? Plavačka bola robená dobre, len byť starší rekonštrukcia, staršia bytovka. No žiaľ po 3 rokoch začalo vŕzganie podlahy... podlaha je položená na parketách a v kuchyni bola dlažba. Parkety, každá jedna bola zaklincovaná šrobom. Minuli sme tam hádam milión srobov. Ďakujem
*problém
Takže vy ste zničili staré drevené parkety a na ten nerovný povrch položili laminát? Fúha.... No počula som už všeličo. Čiže celkom nelogicky ste zničili niečo, čo ste mohli renovovať a vymenili za lacnú napodobeninu, ktorú ste technicky ani nenamontovali správne . Koho to bol nápad? 😃Pred tým ste mali odstrániť parkety (keď už ste nechceli renovovať, čo nechapem) a spraviť vyrovnanie podlahy. Až potom sa mal dávať laminát. Nečudujem sa, že vám to vŕzga. Teraz vás to dobehlo, musíte vytrhať laminát aj parkety a spraviť odznova. 😃
@tinka_1807 ale robi sa to tak bezne, ze laminat ukladaju na parkety… len hadam ze sa tam dava nejaka medzivrstva na vyrovnanie. Ale tiez mi to pride uplne chore, parkety z dreva vplyvom vlhkosti pracuju, takze nabijat do nich klince mi pripada dost sialene 🤦🏻♀️
Takze autorka nie nemate dobre polozenu podlahu..
Ja som teda este nepocula ze sa poklada podlaha na podlahu...nam majstri povedali, ze podklad musi byt 100 pro dokonale rovny,,tak mame. Mame vinilovu podlahu a zatial ok.
Ja mam podlahu na parketach polozenu roky a nic nevrzga..mne sa parkety nepáčia...davali sme hrubu podlozku medzi parkety a podlahu...
Robilo to aj nám. Tak isto máme na parketach ale vynil a pod ním samozrejme fólia alebo to nazvať. Aši 4mm hrubá. Po 5 rokoch nič nevrzga. Ale ten náš vynil je ozaj kvalitný. Nie je to ten z merkury,kde to kúpiš za 30e meter. Tento stál 49e za meter v roku 2019
@martinkaaa83 49 eur za m2 , to z coho je ? Zo zlata?15 stoja vodeodolne 8mm, 12 mm stoji okolo 25 . Vy asi hovorite o baleni nie o stvorcovom metri
@alexanderkovacs aj ja mam klikaci vinil uz aai 10r. A stal 30eur meter. Cize vobec ta cena neznie nerealne
Príjem je hneď v tom, že "podlaha bola položená na parketach". To je prvý problém, že tak nikdy nebudete mať rovny povrch pod plávajúcou podlahou. Pod ňou totiž je veľmi dôležite mať dokonale rovný podklad. I ale a stane, že podlaha v miestach, kde je nerovný povrch sa začne mierne prehybat a tým vzniká to praskanie. Takže nepotesim ťa, ale ak to chces zmeniť, tak všetko von, celú plávajúcu aj tie parkety pod ňou, vyrivnať nivelacnou hmotou a na to pokladať plavacku