Vrchný matrac - skúsenosti

mariejenka
6. jan 2022

Ahojte,
Prosím o vase skúsenosti ,ak máte vrchné matrace -toppery. Odtiaľ ste spokojné.
Kupili sme kvalitný matrac detom do izby,pre deti vyhovuje,ale mne je tvrdý a bolia ma kríze, bedrové kĺby. Spim s mladším synom zatial,tak chcem na cas kúpiť ten topper.
Za každý tip,radu postreh vopred ďakujem.

jumama
6. jan 2022

My sme kupili Dormeo a jeden bambusovy z eshopu 4home este niekedy predtym. Z tychto dvoch dormeo bol lepsi. Pretoze ten potah na nom sa nekrutil, zakial co ten druhy ano. Proste ten zips na Dormeo zostal pekne na krajoch matracu, na tom bambusovom sa pretocil pod matrac, kludne aj do polky... Len lezanim a spanim. Dormeo sme potom dokupovali aj dcere, ktora ma klasicku otvaraciu valandu, nie postel s matracom, resp s celom. Co sa makosti alebo tak tyka je ok, ale na tej valande sa zase velmi posuval, kedze ona sa dost v noci prehadzuje. Za dve noci uz jej kludne aj 40 cm trcal dolu z postele 🙂 Raz si daco vyliala a prala som potah a nechala jej len na noc len ten molitan a ten sa neposuva, drzi perfektne. Tak teraz to ma tak, len chranic taky s gumickami na to a plachtu a vyborne drzi, neposuva sa.

savanna
6. jan 2022

Tak toto akoby som pisala ja - tiez novy matrac, znacka materasso, ktora ma same dobre recenzie a ja mam z neho stuhnuty a strpnuty chrbat 😥.
Premyslam tiez nad tymto vrchnym matracom, len ked ja ani nemam pocit, ze by ten matrac bol nejaky extra tvrdy, skor tak stredne, len skratka neviem, nie je mi pohodlny a chrbat mi to dava pocit.

tinnky
14. máj 2023

Ja odporúčam jedine prirodne matrace ,kde nenájdete žiadne peny iba vlnu,bavlnu ,konsle vlasy,kasmir ,hodvab..väčšina takýchto matracov je s tastickovymi pruzinami. Mam taky už 3 mesiace a zmenilo mi to život, problémy s chrbticou zmizli. JA mam.aj s topperom od westieri. Nelutijem ani jedno.euro zaň,ľutujem len,že som nekúpila skor

kate9999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
divokykonik
14. máj 2023

@tinnky Je potrebné to isté spamovať do neviem koľkých tém? Aj tak to nikto nekúpi, darmo robíš reklamu.

martizv
14. máj 2023

Ja som kúpila vrchný matrac v JYSK a nemôžem ho používať. Ako na matraci držal dobre ale bolo to veľmi mäkké a bolel ma chrbat ešte viac. Za mňa nie aspoň z tohto obchodu. Iné značky neviem porovnať.

tinnky
15. máj 2023

@divokykonik ja len posúvam dobrú skúsenosť,lebo mne to zachranilo chrbticu, mne je jedno ci kúpia ja s firmou nemám nic

tinnky
15. máj 2023

@martizv nie je jedno z čoho je ten vrchný matrac...keď je kvalitný,tak posteli len pomoze

tinnky
15. máj 2023

@divokykonik a inak čudovali by ste sa koľko ludi uprednostnuje kvalitu, nechce sa im kupovať matrac kazdy rok

martizv
15. máj 2023

@tinnky ja som ohodnotila jeden konkrétny ktorý mám a ten nepomohol a v JYSK majú iba jeden druh týchto matracov.

tinnky
15. máj 2023

@martizv no v obchodoch, co nie su specializovane iba na spanok kvalitne matrace ani toppery nemaju, oni tam idu zial vzdy len po cene a to mnoho ludi nevie. ja som mala najdrahsie ikea matrace a znicili mi chrbticu..takze uz nikdy viac

mariejenka
autor
15. máj 2023

Dievčatá napisem,ze som si kupila toper od českého výrobcu, ozaj kvalitný už prvý spánok som citila zmenu,a bolesti mi do týždňa ustúpili, aj som zacala cvičiť v tom case,tak to bolo jedno s druhým. Určite odporúčam zainvestovať do kvality spánku...❤️

martizv
15. máj 2023

@tinnky ja som kupovala drahé matrace za 400 euro a nelezalo sa mi na ňom dobre preto som zvolila možnosť vyskúšať vrchný matrac za 100 euro z JYSK a stál za h...o preto som to napísala a keď už kupujem idem podľa recenzií a zvolených materiálov no bohužiaľ to nevyšlo. Takže už ani tomu neverím.

13kvietok13
29. nov 2023

@mariejenka prosím, aký výrobca to bol? Ste stále spokojná? Ďakujem.

mariejenka
autor
30. nov 2023

@13kvietok13 výrobca nejaký český, a spokojnosť je stále,len casom a praním sa poťah zmolkuje... mohol byť odolnejší.