Voskové vaky Peelo alebo Baja Bee

renaii
21. dec 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, kto máte skúsenosti, co je lepšie? Ďakujem

renaii
autor
21. dec 2024

@renaii alebo je to jedno a je to rovnaké kvalita?

akvi
21. dec 2024

@renaii na tom sa asi nedá nič pokaziť. Ja si vyrábam sama doma a fakt to nie je žiadna veda. Vyber podla veľkosti, podľa toho, načo to chceš.

btus
21. dec 2024

máme doma, netuším značku ale vôbec nepoužívame. Na čo to používate? Lebo pečivo mi tam splesnivelo tak isto rýchlo ako aj v sáčku.

dorotka62
21. dec 2024

Mala som baja bee, za mňa vyhodené peniaze. Iné značky som už neskúšala.

lenkalienka321
21. dec 2024

@renaii dostali sme ako dar Baju, ale stojí nám to v šuflíku, pár x použité, neujalo sa.

renaii
autor
21. dec 2024

@btus áno? To si ma moc nepotešila.Mala som malý obrusok od niekoho kto vyrabal, napríklad uhorku som tam zabalila, alebo inú zeleninu a dala do chladničky.

akvi
21. dec 2024

@renaii ja náhodou používam denne. Nikdy mi pecivo vo voskovom sáčku nesplesnelo. Ono tam skôr uschne, ako splesnie. Balím do obruskov napríklad rozkrojenu zeleninu, taký zeler napríklad, ten nikdy naraz nepotrebujem, zabalim pekne do obrusku a vydrží krásne čerstvý, neobschne, nesplesnivie.

btus
21. dec 2024

@akvi tak ja neviem, si to zle balím, ale po 5 dňoch splesnivené tak isto ako v sáčku. :( Bola som z toho sklamaná, lebo jeden tej voskový "sáčok" stál 20E. A presne som to kupovala kvôli tomu, že každý písal, že je to super. Zeleninu zvyknem dávať do chladničky a tam ešte nesplesnivela. Ale nedávam ju do ničoho, je vólne uložená.

akvi
21. dec 2024

@btus tak ja si vyrábam vrecká sama, čisto z vosku, nepridavam nič , je síce menej ohybný, ale mne to nevadí. Aj chlieb si pečiem doma. A teda možno na piaty deň by splesnel, ale u nás max tri dni vydrží, lebo sa zje. Možno ti raz splesnel a ostali nejaké spóry v tom vrecku a už ti proste splesnie vždy.

rozculena
21. dec 2024

ja som do toho zabalila zeler a v chladničke to splesnivelo...

btus
21. dec 2024

@akvi no, u nás by chlieb vydržal aj celý týždeň. My jeme len cez víkend a cez týždeň len dieťaťu na desiatu. Ja davam teda do mraziaku a keď potrebujem, rozmrazím. 🙂

margotka17
25. dec 2024

@renaii voskovy obrúsok si vyrob sama. Ja robím tiež, máme svoje včielky. Napíš mi mail, napíšem ti postup ak chces. Nás je využitý na chlebík.