Ahojte, chcem sa spýtať, kto máte skúsenosti, co je lepšie? Ďakujem
máme doma, netuším značku ale vôbec nepoužívame. Na čo to používate? Lebo pečivo mi tam splesnivelo tak isto rýchlo ako aj v sáčku.
Mala som baja bee, za mňa vyhodené peniaze. Iné značky som už neskúšala.
@renaii dostali sme ako dar Baju, ale stojí nám to v šuflíku, pár x použité, neujalo sa.
@renaii ja náhodou používam denne. Nikdy mi pecivo vo voskovom sáčku nesplesnelo. Ono tam skôr uschne, ako splesnie. Balím do obruskov napríklad rozkrojenu zeleninu, taký zeler napríklad, ten nikdy naraz nepotrebujem, zabalim pekne do obrusku a vydrží krásne čerstvý, neobschne, nesplesnivie.
@akvi tak ja neviem, si to zle balím, ale po 5 dňoch splesnivené tak isto ako v sáčku. :( Bola som z toho sklamaná, lebo jeden tej voskový "sáčok" stál 20E. A presne som to kupovala kvôli tomu, že každý písal, že je to super. Zeleninu zvyknem dávať do chladničky a tam ešte nesplesnivela. Ale nedávam ju do ničoho, je vólne uložená.
@btus tak ja si vyrábam vrecká sama, čisto z vosku, nepridavam nič , je síce menej ohybný, ale mne to nevadí. Aj chlieb si pečiem doma. A teda možno na piaty deň by splesnel, ale u nás max tri dni vydrží, lebo sa zje. Možno ti raz splesnel a ostali nejaké spóry v tom vrecku a už ti proste splesnie vždy.
ja som do toho zabalila zeler a v chladničke to splesnivelo...
@renaii voskovy obrúsok si vyrob sama. Ja robím tiež, máme svoje včielky. Napíš mi mail, napíšem ti postup ak chces. Nás je využitý na chlebík.
@renaii alebo je to jedno a je to rovnaké kvalita?