Voskové obaly/vrecká

27. jan 2024

Ahojte, používate niekto voskové obaly/včelovaky na pečivo? Ja skúšam už cca týždeň- na chlebík/rožky..... Problém je ten, že tie čo nechám v klasickom sáčku sú na druhý deň ešte ok a tie z voskového obalu mám ako kameň. Som prekvapená, pretože každý prezentuje, že jedlo vydrží dlhšie a čerstvejšie... . Balím podľa popisu, snažím sa "obopnúť" a uzavrieť to aby tam nebol žiaden vzduch... Nerozumiem, kde robím chybu... Máte niekto skúsenosť?

mullerova46
27. jan 2024

Ja používam už zopár rokov a nikdy mi takto nestvrdli, balím aj syr a ten tiež neschne. Nemá vás obal slabo voskovanu vrstvu ?

autor
28. jan 2024

@mullerova46 obaly sú čisto nové, myslíte, že to môže byť tým? Skúsim ich teda navoskovať....

malinovka333
29. jan 2024

Mne tam tiez vzdy vsetko stvrdlo a presne ako ty vsade citam ake je to uzasne a neviem co ale ja som mala od viac vyrobcov a chlieb a rozky tvrde na druhy den. Nie som spokojna s tym.

horislava_balazova
31. jan 2024

Ahojte, mne nevyschlo ešte nikdy žiadne pečivo. Neviem prečo Vám vyschlo. Možno je to od zloženia, ak tam niekto dáva do vosku ešte kadejaké oleje alebo čo. Ja ich objednávam od www.voskovak.sk a chlieb by mi vydržal aj dva týždne keby som ho dovtedy nezjedla 🙂