Vonné oleje (aviváž)

22. feb 2023

Ahojte. Aké máte skúsenosti s vonnými olejmi do prania. Puella, Giovanni, či Voňavý domov? Ktorý je naj? Chcem vyskúšať, ale neviem sa rozhodnúť odkiaľ objednať.

elia9
22. feb 2023

Mám skúsenosť od voňavý domov a puella.. sú krásne, ale veľmi veľmi výrazné..je to super na obliečky, deky, prípadne koberčeky, aby to prevoňalo domov, ale na oblečenie neodporúčam, je to príliš agresívne a pre deti úplne nevhodné

danyelia
22. feb 2023

Ahoj, mne osobne z Puelly najviac vonia tá šedá Frayo a zelená Double Y, oblečenie výrazne vonia aj po dlhšom čase, keď ho vyberiem zo skrine, pri sušení vonia celý byt, sú to svieže vône a fakt silné..z Voňavý domov je super Diamante Ylang Ylang, vonia silno a dlho, z Giovanni som mala vzorky, voňajú pekne všetky, no mňa najviac oslovila tá Grey Dolce...

sandyan
23. feb 2023

Ahoj,pouzivam vonavy domov levandula uz vyse roka,krasne mi vonia cela domacnost😍ja som maniak na vone

ivanatim
17. máj 2023

Urcite Giovani. To je naozaj kvalita 🙂 Roznorode a velmi zaujimave vône, podla mojho nazoru nemaju konkurenciu.

simona989
30. máj 2023

Neviete mi prosim poradit. Pracka mi netaha olej do prania. V nadrzke na avivaz stale ostane olej na spodku. Uz som skusala k tomu pridat aj dcl vody. Ale nepomohlo to. Pracku mam novu.

annaanna
21. aug 2023

@simona989 toto mám problém aj ja, ako si to vyriedila

katuschka33
24. apr 2024

Ahojte, mal niekto alergickú reakciu na tieto oleje do prania?