Voňavý domov oleje - dávkovanie

sissahh
22. apr 2022

Ahojte chcem sa spýtať tie ktoré máte doma od tejto značky oleje do pradla koľko kvapiek dávate ? 😊

xxxxxnnnnn
22. apr 2022

ja 5 ml

kajulqa47
22. apr 2022

@sissahh oleje som doma mala prvýkrát už dosť dávno asi hneď na začiatku ako s tým prišli, dala som 15kvapiek a ani si neviete predstaviť aký smrad v byte z toho bol keďže som to trocha prehnala😁😁 nevedela som ešte dávkovanie, potom som dávala už len 5-8 kvapiek

sissahh
autor
22. apr 2022

@xxxxxnnnnn nieje to moc ?

sissahh
autor
22. apr 2022

@kajulqa47 veru tiež som tak dala a teraz neviem čo s tým 🤣

xxxxxnnnnn
22. apr 2022

@sissahh Ja používam olej Magnólia a je to akurát. Tak to mám odhadnuté. Mám na to "striekačku", takže dávam presne.

kajulqa47
22. apr 2022

@sissahh vyprať ešte aspoň 2krat bez všetkého 😁😁😁

sissahh
autor
22. apr 2022

@kajulqa47 skúsim 😁😁😁

danyelia
22. apr 2022

Ahoj, no ja dávam 10 ml na 6kg 😁 ale mne to tak vyhovuje, skúšala som s 5 ml, no to sa mi zdalo málo, pár kvapiek by som vôbec necítila...

sissahh
autor
22. apr 2022

@danyelia a akú vôňu dávaš ?

danyelia
22. apr 2022

@sissahh Diamamte Ylang Ylang...áno, je dosť výrazná, mne sa ale tento typ vône páči. Mala som aj iné vzorky z VD, no niektoré sa mi zdali nevýrazne aj pri použití 10 ml, napr. Perla...Ale zase niektoré vône z iných značiek mi nesadli vôbec a musela som prádlo vyprať zase, dosť mi vadili tie vône...

sissahh
autor
22. apr 2022

@danyelia presne tu vôňu mám aj ja a mne to vonia teda riadne ale zas dala som ako bolo písané jeden ten vrchnak

danyelia
22. apr 2022

@sissahh Tak skús dať polku vrchnáku, je fakt, že tie vône s ,,Ylang Ylang,, - aj od iných značiek voňajú dosť intenzívne a dlhodobo. A závisí aj od druhu materiálu, na niektorých látkach, napr. svetrovine to cítim oveľa viac, ako napr na tričkách, ale aj to je individuálne. Alebo skúsiť inú vôňu, ja sa dnes chystám objednať ďalšie vzorky, asi tie s ,,detskými,, vôňami, ešte rozmýšľam...

kajulqa47
22. apr 2022

Plačková ma tak isto prísť s tými vôňami budete si to od nej objednávať? ☺️☺️☺️

danyelia
22. apr 2022

@kajulqa47 Ahoj, no nejako extra ma to neláka, kvôli tomu, že je to od Plačkovej 😁 Ale ak to nebude 50 € za fľaštičku, nebránim sa časom vyskúšať, nejakú tú vzorku 🙃

lucyl13
22. apr 2022

Ja dávam od oka - z ylangu a Bambo a Luny najmenej - to sú ekrazity😂 mam cca 13 druhov a uz nejak pri každom viem koľko z ktorého dať…

lucyl13
22. apr 2022

@danyelia presne - z niektorých je aj 10 ml malo a z iných aj 5 ml veľa - ja mam aj ten sprej Ylang s strekla Som do wcka z neho 2 streky a vonia to tam už druhy deň 😂

sissahh
autor
23. apr 2022

@lucyl13 ja mám aj ten sprej Oslo no a to je vôňa ako keby som mydlo striekala tiež skoncil ako osviežovač do záchodu 🤣

lucyl13
23. apr 2022

@sissahh oslo chvália kolegyne - ale ten prípravok na podlahy. No ja som si tento Ylang kúpila na oblecko, ale pre dobrý pocit som to svacla aj na záchod 😂 no na oblecko, koberce, sedačku, záclony je to parádna vecička naozaj ! Niekedy ked idem v praci do jedálne, úplne mi napáchané kabát od tých výparov - toto nastriekas a je ako čerstvo vyprany😊

pokahontas123
7. aug 2022

@sissahh ahoj, prosim ta, mne to pracka nechce zobrat z tej nadoby na avivaz, pradlo vonia len minimalne a ostava mi to v tej nadobe, mam to zriedit s vodou, alebo nevies co by mohlo pomoct? Dakujem pekne 🙂

lucyl13
7. aug 2022

@pokahontas123 kolegyni to tiež robí - ja napr dávam do tej priehradky dezinfekcnu avivaz bez vône z Dm - konzistencia je ako čistá voda - do toho nakvapkam okej do prania…

sissahh
autor
11. aug 2022

@pokahontas123 to bude problém v práčke skús vyčistiť tu priehradku na avivaz lebo pri praní sa ti tam vlieva normálne voda bez toho aby si ty riedila