Voňavý domov olej neodteká

7. aug 2022

Ahojte, prosim vas nema s tym niekto skusenost, dam do nadobky na avivaz vonavy domov olej a tym ze je toho len tak malicko, tak mne vzdy ostane na spodku a potom mi ani to pradlo nejak extra nevonia. Aj ked normalne davam avivaz tak mi vacsinu pekne zoberie, ale vzdy je tam trosicku na spodku, len to tak nevadi ked to zoberie tu vacsinu, len s tym olejom je to horsie, lebo mi tam stale ostava. Nemate s tym skusenost? Nemam to naliat k praciemu gelu? Aj ked som citala a to neodporucaju. Dakujem za kazde info.

martinmmartin
7. aug 2022

mas pracku s prednym plnenim ? A suplik v lavom hornom rohu? Tak si to tam nalej sama ked bude pranie koncit. Ten suplik totiz vedie rovno do bubna.
Ak je pracka vypnuta tak nalej do suplika liter vody a uvidis ze rovno vytecie na bubon, bez akejkolvek techniky...
Cize to iste urob s avivazou ked skonci pranie a uz sa iba placha a mas to ty pid kontrolou .

vmiri
7. aug 2022

Aj prvý komentár môže pomôcť ale ja by som aj vyčistila celý šuflík a aj to v čom je, čiže to vnútro. Zubnou kefkou a potom pre istotu aj celú práčku octom

autor
7. aug 2022

@martinmmartin hej, len niekedy pustim pracku a nie som doma a ked pridem, tak vyvesim.. ale dakujem za radu, ked inak nepojde, tak to tak urobim..

autor
7. aug 2022

@vmiri pracka je celkom nova, tak podla mna to nebude necistotami, len proste vzdy trosku aj z tej avivaze tam trosku necha a kedze toho oleja je tak malicko, tak to tam proste nechava.. hm no fakt neviem, asi uz nabuduce nebudem kupovat, hlavne, ze mam 5 baleni😀

vmiri
7. aug 2022

Nemyslím si že to bude olejmi, používam ich tiež a nikdy sa mi to nestalo, práčku mám tiež spreduplnenú. Ale ešte kým som používala aviváž tak sa mi to viac usádzalo a keď som po pár praniach nevyčíslila šuflík tak som mala taký problém ako píšeš aj ty.

lulu2014
14. aug 2022

Ja ich pouzivsm tiez a sem tam sa stane ze zostane trochu v priecinku.
Ale mozes tam naliat trichu vody a nato olejcek. Alebo niekedy dam aj klas.avivaz a olejcek.