Ahojte gazdynky :D Mam otazku.. kupila som v sekaci vlnenu deku skandinavskej znacky HØIE , co som pozerala na nete, nie je to lacny špás ale čo ma prekvapilo púšťa vlákna.. keď sa s ňou manipuluje… po prinesení zo sekáča som ju vyprala programom na vlnu v geli na vlnu s lanolinom a mydlovymi orechmi a pridala som aj sanytol na pranie ( bez chloru ) myslite ze to je tym pranim a ustali sa to vypadavanie vlakien casom alebo uz nic s tym neurobim a je to taka deka? mam taky gauc na ktorom to dost vidno.. Vdaka za kazdu skusenost :D
@jankja vies co pouzila som taku skrabku na zmolky co mam z aliexpresu a polovica deky pustala chlp a druha nie.. tak som to tym “ oholila” a uz to je ovela lepsie… tak ked to kupim za 3€ tak sa oplati aspon vyskusat s tym nieco urobit… :D niekedy tym veciam staci trochu lasky :D
@hendikep no poda mňa mohla byť tá deka poškodená už keď si ju kúpila… nevieš kto ju mal, ako sa o ňu staral, ako ju pral… tiež nakupujeme veľa v sekáčoch, ale vlnené veci si vyžadujú opatrnú starostlivosť, čiže kúpiť od ruky, ktovie… a to tiež kupujeme vlnené veci od ruky :D ale skôr cez inzerát, keď mi vie dotyčný popísať ako sa o danú vec staral…