Ahojte mamicky prosim Vas davate niektora vincentku do difuzera? Riedite to vodou alebo nie mne to spravilo strasny dym.akokeby doma taka hmla maly ma piskoty na prieduskach a toto nam poradila dr ale uz som sa zabudla spytat ci to mam riedit alebo nie 🤦♀️
@danielahamar a nerobi sa vam taka akokeby hmla? Nam sa to robi aj ked som to zriedila s vodou
@patulka1992 ahoj, nám sa presne robí tiež hmla😅prvýkrát keď som ju zapla a potom prišla do izby som sa zľakla či niečo horí 😅
@patulka1992 robí, ale to mi robí aj inhalator
@danielahamar do difuzera ci inhalatora davas ambrobene? A aku davku?
Autorke - ta hmla je normalna, pomaha na dychanie, kasel. My aj dnes cely den mame pusteny difuzer
@patulka1992 ja som minulý tyzden dala do difuzera vincentku a difuzer sa mi pokazil 🤦🏻♀️ potom som citala v navode ze sa nema pouzivat mineralna voda tak na to pozor
@ivette1223 no my fungujeme od vcera a zatial ide ale zriedila som s obycajnou vodou a malemu to pomaha nekasle mi tolko vnoci ako ked neni pusteny difuzer
@zuzzkka aj aj, ambrobene podľa letaku, ostatne dolievam vodou, v inhalatore je to cca 3ml, v difuzery 2dcl
Ja dávam čistú a dokonca dávam aj ambrobene