Ahojte aké máte skúsenosti s e-shopom Vida XL? Sú veci kvalitne? Mame záujem o ratanovy záhradný nábytok. Dakujem za recenzie.
@nikol789 dakujem, našla som rôzne recenzie ale zväčša staré.
@adusha1167 objednala som kúpeľňový nábytok z dreva je úžasný, vsetko super
@adusha1167 my sme objednávali záhradný nábytok, tiež spokojnosť, nebol problém s ničím...
@adusha1167 my máme kuchynské stoličky od nich. Po mesiaci sa praskla drevená noha. Komunikácia super hneď mi obratom poslali nové ako náhradný diel...
Par veci z toho eshopu mame a fajn, sice ceny nizsie potom sa to aj na kvalite prejavi, ale teda my sme s tym tak nejako ratali 🙂
My sme objednali stol, nebola som spokojna s vyberom, nehodil sa, komunikacia fajn, na vlastne naklady odviezli a vratili peniaze na ucet.
Za mna jednoznacne ano, aj ked som si dany kus nabytku nenechala. Jednali seriozne.
my sme objednávali pre mojich rodičov sedenie na záhradu na z webu zanada, tam mali tiež súpravy vidaxl a sú maximálne spokojní, takže to bude určite ok.
@adusha1167 my sme objednávali kožený gauč, vyzeral ako na fotke, nehovoriac o tej kvalite. My sme boli veľmi spokojný, Ideme akurat aj stolík do obývačky objednávať cez nich.