Ahojte poradte je lepsi vianocny svietnik do okna na baterky alebo do elektriky??
@klejkaez mna zase lakaju baterku kvoli kablom 😃😃 lebo chcem svietnik do kuchyne na okno aj do obyvacky a zrovna tie kable ma odradzaju preto nemam poblizku zasuvku ze by sa musela tahat predlzovacka 😃
No my schovávame predlzovacku s vypinacom na okno. Prilepil o stenu kábel 😄 zakamuflujem.
Lebo baterky sme kupovali a menili nonstop i tie kvalitnejšie za 6e... Drahy špaz
na baterky je to otrava. Ked slabnu, tak aj svetielka slabsie svietia (kludne uz aj po par dnoch). Plus stale dokupovat a tak. Ja mam jedny male svetielka na baterky zapnute casto cez sviatky a miniem ich celkom dost.
Ja mam radsej na baterky, kable nenavidim, mali sme na svetielkach raz co boli v okne a teda mne to do vyvtrky privadzalo, nevyzera to dobre a baterkami je tento moj problem hned vyrieseny 😀
ja davam ledkove svietniky na baterky, aj taku zavesnu hviezdu velku z tchiba, teraz som dokupila lampase.. dlho to vydzi menila som raz za vianoce napr tu hviezdu? AA a AAA mame doma nabijacie baterky, ale aj zasobu jednorazovych a v pohode.
Mne to vyhovuje..lepsie ako tahat kabel na okno/schodisko.. na dvere.. a ked nepotrebujem, nesvieti to...
Do elektriky. Baterky nas nebavilo stale menit pri tom ako my denno denne svietime svetielkami uz od 16 h do večera 😃