Vianočný svietnik do okna

11. nov 2021

Ahojte poradte je lepsi vianocny svietnik do okna na baterky alebo do elektriky??

klejkaez
11. nov 2021

Do elektriky. Baterky nas nebavilo stale menit pri tom ako my denno denne svietime svetielkami uz od 16 h do večera 😃

autor
11. nov 2021

@klejkaez mna zase lakaju baterku kvoli kablom 😃😃 lebo chcem svietnik do kuchyne na okno aj do obyvacky a zrovna tie kable ma odradzaju preto nemam poblizku zasuvku ze by sa musela tahat predlzovacka 😃

klejkaez
11. nov 2021

No my schovávame predlzovacku s vypinacom na okno. Prilepil o stenu kábel 😄 zakamuflujem.
Lebo baterky sme kupovali a menili nonstop i tie kvalitnejšie za 6e... Drahy špaz

hradnapani
11. nov 2021

na baterky je to otrava. Ked slabnu, tak aj svetielka slabsie svietia (kludne uz aj po par dnoch). Plus stale dokupovat a tak. Ja mam jedny male svetielka na baterky zapnute casto cez sviatky a miniem ich celkom dost.

petranelkova
11. nov 2021

Ja mam radsej na baterky, kable nenavidim, mali sme na svetielkach raz co boli v okne a teda mne to do vyvtrky privadzalo, nevyzera to dobre a baterkami je tento moj problem hned vyrieseny 😀

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
11. nov 2021

ja davam ledkove svietniky na baterky, aj taku zavesnu hviezdu velku z tchiba, teraz som dokupila lampase.. dlho to vydzi menila som raz za vianoce napr tu hviezdu? AA a AAA mame doma nabijacie baterky, ale aj zasobu jednorazovych a v pohode.
Mne to vyhovuje..lepsie ako tahat kabel na okno/schodisko.. na dvere.. a ked nepotrebujem, nesvieti to...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz