Kolko metrovu retaz mate na priblizne 1,5 metrovy stromcek? Neviem ci kupit 2, 5 m, ci 5 m, ci 10m? Dakujem
@kofolala jej dakujem 😊🎄
Nieje začo 😉 ja som sa riadila podla tohto a stromček je akurat krasne osvetleny
Ešte záleží aké svetlo kupuješ. My sme tiež išli podľa tabuľky a kúpili biele studene svetlo. Len to potom bolo dosť silné a svietil ako neonka. Chýbalo tam také to čaro. Tak sme potom kúpili ďalšie, teplé, žlté a to už bolo o inom. Takže ak pôjdeš do studeného tak radšej kratšiu aby bolo len kde tu.
Pri zltej veselo aj dlhsiu, minuly rok som sa oklamala a kupila som taky ten kruh, ze sa to neobtaca ale neviem vlastne ani ako sa to ma davat, joj tak som nadavala 😀
A už niekde majú svetielka? Lebo by som potrebovala kúpiť asi v predstihu, lebo minulý rok som bola zháňať na štedrý deň po rodine, lebo naše nám vypovedali 😀 A teda potrebujem kúpiť nejaké a teraz mi to napadlo keď som tému zbadala, lebo keď ich teraz nekúpim to viem, že zabudnem už 😀 A skončí to jak pred rokom 😀
@zara1357 to fakt už majú? Skočím tam pozrieť, ďakujem 🙂
Na 1,5 m aspon 10m retaz.
@zara1357 ja nejako poslednú dobu úplne obchody zanedbávam, takže nemám vôbec predstavu 🙂
...tak ked chceš, aby bol pekne vysvietený, tak tých 5m kludne obtočíš....