Viacúčelový vysávač Bosch bwd421pet

liuska1992
20. jan 2024

Ahojte ma niektora z vás doma tanto vysávač.Zaujimalo byma tepovanie tepujete len s tym prípravkom ktorý je v balení alebo pouzivate aj iné mne sa zdá ze ten pripravok nevycisti az tak dokladne jedine za tam toho dám viac.Je to len 100ml a stoji okolo 10 eura.Da sa použiť aj niečo iné alebo žeby som ručne vytepovala napriklad s purom a potom s vysavacom prešla?A este môžte mi niektorá vysvetliť suche vysavanie do vody podľa navodu tomu veľmi nerozumiem a chcela by som ušetriť na kupovaní vreciek.Dakujem

viestta
20. jan 2024

@liuska1992 nemame sice tento, ale ked si poziciame tepovaci vysavac, tak pouzijeme hocijaky prostriedok na strojove cistenie kobercov. Karcher ma velmi dobry cistic kobercov. Dolezite je aby bol urceny na strojove cistenie, teda taky co nepeni. Teda ziaden pur alebo hocijaky iny saponat, ktory nema protipenivu zlozku.
Suche vysavanie do vody je take, kde sa spina zachytava vo vode v nadrzke, spinava voda sa po vysavani vyleje

liuska1992
autor
20. jan 2024

@viestta ja mám vo vusavaci dve nádržky, pri tom vysavani dat vodu to tej veľkej ci tej malej kde pri tepovani davam vodu a ten pripravok alebo len do tej kde sa dava to vrecko

viestta
20. jan 2024

@liuska1992 jedna nadrz je na tepovaci pripravok, druha je na odpadovu vodu. V navode je napisane, ktora je ktora.

liuska1992
autor
21. jan 2024

@viestta no a tu vodu pri vysavani dať do nadrzky na odpadovu vodu?

viestta
21. jan 2024

@liuska1992 ano, do tej

liuska1992
autor
21. jan 2024

@viestta Ďakujem pekne za vysvetlenie

liuska1992
autor
31. jan 2024

@viestta ahoj chcem sa ta ešte opýtať idem si kúpiť čistiaci prostriedok od znacky karcher musím kúpiť k tomu aj prostriedok proti peneniu ci stačí len ten karcher

viestta
31. jan 2024

@liuska1992 spytaj sa predajcu co mas kupit.