Viacdielny alebo jednodielny obraz?

6. máj 2023

Čo sa Vám viac páči ? Ak máte jeden a ten istý obrázok v celku v tvare obdĺžnika alebo je to rozkúskované na 3,4,5 častí ? Prípadne aj tak do postupky ?
Príklady (ide o tvar a nie konkrétny obraz):
https://www.dovido.sk/Ciernobiele-obrazy/5-diel...
https://www.dovido.sk/Ciernobiele-obrazy/5-diel...
https://www.dovido.sk/Ciernobiele-obrazy/Obraz-...
Čo momentálne viac frčí a je in ?

sajmonka_1216
6. máj 2023

z tých čo máš na výber sa mne osobne páči viac dvojka (druhý link)

marca12
6. máj 2023

Podla mna je toto gyc a neviem,ci to frci. Ale ak sa tebe paci,daj si aky sa ti paci a nie co je in. Za mna skor v celosti.

jan510
6. máj 2023

Mna vcera uchvatil tento

oli18
6. máj 2023

Mne sa tieto obrazy nepacia. Je to teraz par rokov in, ale klasika je klasika. Je tu par dievcat, ktore krasne maluju, isla by som touto cestou. Original ma vzdy cenu, aj ked nie je od znameho umelca.

melanta
6. máj 2023

Mne sa páčia aj moderné súčasné umenie, aj lacné, kľudne. Ale toto s umením nemá nič. Je to obyčajná lacná fotka. Možno tak do modernej kúpeľne v nejakom hoteli, určite nie do izby. A určite sa mi to nepáči rozkúskované.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veselo_neveselo
6. máj 2023

Urcite jednodielny, viacdielne vzdy boli aj zostavaju hrozne, pokial sa jedna o jednu fotku rozkuskocanu.
Ak je to obraz z troch casti, alebo seria obrazov, vie to byt super.
Najprv najdi obraz, a potom sa pozeraj, v akom formate sa hodi do priestoru.

jaja20
6. máj 2023

Mne sa páči ten prvý, postupný. Je to tak zaujímavejšie. Len konkrétne tento sa mi zdá chladný, ale ak ti bude ladiť s ostatným interiérom,tak je to v poriadku.

zitaje
6. máj 2023

Aj podľa mňa sú tie rozkúskované obrazy hrozné, konkrétne tieto sa mne osobne nepáčia vôbec. Zato séria dvoch-troch obrazov, ktoré nejako spolu súvisia, to je lepšie.
Ja mám napr. na stene plagáty spravené z knihy o bylinkách, tri rôzne rastliny. Je tam súvislosť, ale nie je to jeden obraz vo viacerých kusoch.

autor
6. máj 2023

Ide o to, že potrebujem obrazom danú miestnosť zutulnit. Jedna sa o byt na prenajom. Čiže žiadne originály neprichádzajú do úvahy. Samozrejme obraz bol len ako príklad. Ide mi predovšetkým o tvar. Na stránke je veľa obrazov, a vždy sú v týchto 3 vyhotoveniach.

sense
6. máj 2023

Z konkretne tohoto by som volila ako 1 kus.

malaopicka
6. máj 2023

Za tú cenu pozri na desenio.sk, nájdeš milión krajších kúskov ako toto. Za to by som nedala ani 3€, je to veľký nevkus. To radšej prázdna stena ako toto.

oli18
6. máj 2023

No, zutulnit byt najomnikom takymto "umenim" za 128 €, tak to si riadne bohata . Toto sa im ani nemusi pacit, zvesia ho a daju podla vlastneho vkusu.

lujzan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
11. máj 2023

Zalezi od velkosti steny. Ak mensiu, tak jednodielny. Ak vacsiu, tak by som volila viac dielov aby sa to tam nejak "rozlozilo" po stene. Maly obraz na velkej stene vyzera ako mucha. Take nic.

lucka12399
11. máj 2023

Pre mna je to trocha už “retro” 😂 za mna určite 3
Alebo ak chceš viac obrazov tak každý iný, nie jeden rozdelený na viac časti

lucka12399
11. máj 2023

Alebo kúpiť rámiky, vytlačiť pekne obrázky (niekde kúpiš už hotový “obraz” za par €) a hotovo ..mne sa napríklad toto páči

lujzan
23. máj 2023

mne sa páči možnosť 2 aj 3. Záleží od motívu, aký vyberieš 🙂 Tento motív z príkladu je fakt hrozný :D Ale pozerala som tú stránku a našla som aj veľa pekných obrazov, tak verím, že nájdeš taký, čo perfektne zapasuje 🙂