Vchodové dvere do bytu

fazulka21
7. nov 2022

Ahojte baby, prosím poraďte firmu, čo robí dvere do bytu. Aspoň ako tak bezpečnostné, Adlo nechcem. Najlepšie komplet cena (myslím naozaj komplet so všetkým, robota, zárubňa, odvoz, dovoz, no všetko) tak do tých 600€ maximálne. TN kraj.
Ďakujem krásne za rady a nie neraďte mi ,,daj si z adla za 1000€ sú kvalitné". To ja viem. Ale som na všetko sama.

lusinda1989
7. nov 2022

Ahoj skús pozrieť hi sec dvere my mame od nich do bytu a sme spokojni

lusinda1989
7. nov 2022

https://www.terrasec.sk/Ocelove-bezpecnostne-vc... Alebo týchto ale nemám s nimi skúsenosť

maranta_leuconeura
7. nov 2022

Ziadne dvere za 600€ to nesplnia a vyvediem ta z omylu, ani za 1000. Cca 1500 sa pohybuju take, co maju zaliatu aj zarubnu do betonu, nie len srobky navrtane. Ale je uplne pochopitelne, ak na to clovek nema, tak potom je moznost hi-sec, securido, solodoor...

lenka2813
7. nov 2022

@fazulka21 my sme davali dvere Sofia a vyslo to cca 650 eur za vsetko. 🙂 nam to do bytu staci.

ingrid16
7. nov 2022

@fazulka21 len nie dvere s takýmto konaním a zámkom

bubinko1506
7. nov 2022

Pri rozpocte cca. 600€ by som asi pozerala Securido. Aspon minimalne bezpecnostne parametre by mali splnat, aj ked teda zarubne nezalievaju betonom, ale len vyplnaju pur penou.

fazulka21
autor
7. nov 2022

@lusinda1989 terrasec má katastrofálne recenzie, tých nechcem riskovať. Mala som už od nich vybraté, no naozaj majú zlé meno. Poprípade ak je tu niekto kto má s nimi dobrú skúsenosť, budem rada

fazulka21
autor
7. nov 2022

@bubinko1506 securido 720€ a viac

zuzanka.zuzu
8. nov 2022

@ingrid16 prečo tieto nie?

ingrid16
8. nov 2022

@zuzanka.zuzu keď nastane problém s vložkou, kovanim alebo zámkom, bude problém. Nespĺňajú totiž európske normy. Všetky tieto securido, Sofia a podobné .

zuzanka.zuzu
8. nov 2022

@ingrid16 čiže do nich nekúpim "náhradné diely"? že napr. nevymením FABku? či si to myslela "problém" kvôli poisteniu, že nespĺňajú normy a keby nás vykradnú a v poistnej zmluve máme klauzulu o tom, že na byte musia byť bezp. dvere tak nám nič nepreplatia?

ingrid16
9. nov 2022

@zuzanka.zuzu áno, náhradné diely sú celkom problém. Len do niektorých sa dá dať naša Fabka , nakoľko ich dodávané vložky sú čínskej výroby, takže nespĺňajú európske normy. To isté so zámkom a kovanim. Ohľadom poistenia netuším aj keď ja osobne by som tie dvere asi bezpečnostnými nenazvala.

jana612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heni3
27. aug 2023

@lusinda1989 prepacte ze vyrusujem,citala som ze amte dvere hosec,aj my mame tie dvere a hladam pomoc.Menili sme baterky vo zvonceku a neviem ako su tam ulozene,neviete mi s tym pomoct,nie je tam ziadne znacenie,dakujem velmi pekne aj za precitanie

kris_tin257
27. aug 2023

Ja som to riešila pred 6 rokmi, vyberala som medzi Sherlock Adlo a securido a kvôli cene som išla do securido 😊

zuzaninafff
5. sep 2023

Dobrý deň chcem len všetkým ukázať moju skúsenosť s namontovanim dverí od terrasec.sk, maximálna nespokojnosť, prístup zamestnancov pod priemer, namontovana iná veľkosť dverí, zle vystavená faktúra odôvodnená tým, že vraj sme druhú časť z nej stratili a ešte neviem čo všetko...nech sa páči toto je ich výsledná práca

toromanko
16. apr 2024

už som sa aj ja presvedčil, že Terrasec bola zlá voľba, nevieme nikde zohnať niekoho kto nám urobí viac kľúčov, ani iná vložka sa nedá nahradiť do dodávanej zámky, proste smola. Vo firme mi vôbec nevedia poradiť, tvrdia, že také kľúče vám urobia kdekoľvek na Slovensku, ale konkretizovať nevedia. Vraj sú zákazníci nadmieru spokojný. Tak nech ma s nimi spoja, nech mi poradia kde zoženiem toho kto mi vyrobí ďalšie kľúče. To vraj tiež nevedia. Mám z toho nervy.