Varná doska v rohu pracovného pultu - skúsenosti a rozmiestnenie v kuchyni

andreanova
16. máj 2021

Ahojte,
riešime rozloženie kuchyne, avšak nemáme dosť skúseností či by bola vhodná voľba umiestniť varnú dosku v rohu, ako na obrázku.

Mohli by ste, prípadne poradiť a uviesť, čo by ste urobili inak ak by ste plánovali kuchyňu v budúcnosti?

ďakujem

number19
17. máj 2021

@andreanova Ja som sporak v rohu zazila a velmi mi to nevyhovovalo a tiez sa mi nepacil digestor v rohu, bol dominantny ako komin. Ale pozri si tento link, zeny to tam dost rozobrali aj s dobrymi tipmy.
https://www.modrastrecha.sk/forum/kuchyna/co-um...

surama
17. máj 2021

@andreanova Ahoj a neda sa ti dat napr. drez do rohu a tam kde mas drez by isla varna doska? My mame teraz cerstvo novu kuchynu a ja som chcela mat co najviac miesta na pracovnej doske, tak sme do rohu dali policku a na nu mikrovlnku, tym padom mi vzniklo vela miesta medzi varnou doskou a drezom. Prikladam foto na inspiraciu.

Ale vela zalezi od toho, ako mas riesenu vodu a celkovo stupacky, ak si v byte, lebo tam sa ti v rohu bude dost komplikovane pripajat odparovac na ruru. Ci neprides zbytocne o ulozny priestor v rohu, ked tam das odparovac.

andreanova
autor
18. máj 2021

@surama Ahoj, dakujem za tip na tu mikrovlnku. Tiež sa mi nezda to riešenie, dat varnu dosku do rohu, tak preto som sa tu pýtala na vaše skúsenosti.
dakujem.