Mate prosim niekto varnu dosku, konkretne AEG HK854870FB?
Robi aj vam to, ze ked varite dlhsie na hlavnej casti a zaroven varite nieco (max pol hodinu) na vedlajsich castiach, ze sa prehreje a vypne a neda sa minimalne hodinu zapnut, kym sa neochladi?
Rozmyslam nad reklamaciou, len neviem ci by to uznali ako problem? Dakujem
Určite skus reklamáciu, mame síce beko ale nikdy som s týmto problém nemala
Máš dobré odvetranie odspodu?
@aniele neviem ake ma byt vetranie ale varnu dosku zakladala firma, od ktorej sme objednavali kuchynsku linku, pod doskou mam akurat suflik s kuchynskym nacinim
dakujem vsetkym za reakciu, ozaj je to na hlavu, planovat a davat si pozor ako mozem varit, aby sa mi doska nevypla... Uz sa nam to stalo asi 3x, myslela som ze je to normalne, elektrikar povedal ze sa prehriala a musi vychladnut, pusti sa sama, tak aj bolo...akurat ze po hodine 😓 je to dost o nervy mat velku 80cm varnu dosku a nemoct varit na viacerych sekciach sucasne, najma ak potrebujem toho varit viac.. skusim zavolat priamo najprv do AEG, odkial mame varnu dosku, co mi k tomu povedia a pripadne budem riesit reklamaciu
@malebiele No práve. Skús ju po takom prehriatí otvoriť, či nie je aj ona veľmi zohriata. Hneď pod doskou, pokiaľ viem, by nemala byť zásuvka, ale pevné čelo a vzadu odhora cca 10 cm vzduchová medzera, nie stena skrinky. To ti teda asi vypína bezpečnostná poistka. Skús nabudúce pri varení zásuvku pootvoriť, aspoň otestuješ, či je to ono.
@malebiele Určite to daj na reklamáciu. Aj my máme indukčnú varnú dosku a úplne bežne varím na viacerých "horákoch" a ešte nikdy sa mi neprehriala. V šuflíku pod doskou mám tiež kuchynské náčinie - to zvykne byť teplé. Ale ešte nikdy sa neprehriala. Inak kolegyňa tiež mala s tým problém. Ona mala v šuflíku pod doskou mikroténové sáčky, sáčky do koša a takéto veci, tak sme to vyhodnotili tak, že možno je to tým - predsa je to izolant. Hovorila, že to vyskúša dať teda preč a veruže ani neviem či sa jej to ešte prehrieva, už sme o tom nerozprávali. Ale myslím, že nie, lebo by asi spomínala reklamáciu...
dakujem vsetkym, ano reklamovali sme, bol u nas technik a aj napriek prvotnemu poucaniu o tom, ze vraj kazda sekcia ma len urcity cas, kolko na nej mozme varit 🙈 co je totalny nezmysel podla mna, identifikoval chybu a vraj je problem v riadiacej jednotke, budu nam ju menit, tak snad uz problem nebude
@metoyou4 oni vedia ako to spravit, aby odisla hoci aj mala vec a nebude to funkcne, aby clovek musel kupovat nanovo.. nam tvrdili ze to v riadiacej jednotke nemoze byt, lebo nevykazovala chybu a predsa, odkedy ju vymenili tak to nerobi, zaujimave, tak asi len bol nakoniec problem v nej... snad sa vam to podari nejako vyriesit, mozno kontaktovat nejakeho sikovneho elektrikara alebo servis pre danu znacku
@malebiele mam Bosch.hocikedy vyuzivam vsetky platne naraz a na maximum a toto nerobi