Ahojte ľudkovia, dala som si vyrobiť matrac z pamäťovej peny. Keďže som dala matrac je jasné že aj vankúš chcem taký. Ale teraz mám dilemu neviem sa rozhodnúť ktorí vybrať či jednotku anatomický. Alebo obyčajnú dvojku. Máte niekto skúsenosť? Ako sa vám na ňom spí? Ste spokojní? Často som seknutá v krku, bolesti hlavy a mám aj problém z ramenom. Viem že je to individuálne, každému niečo iné padne, sedí vhod🙂. Prikladám foto, budem rada za každú skúsenosť
Ani jeden...
https://www.dormeo.sk/vankuse/klasicky-vankus-m...
prečíôtaj si..... https://www.dormeo.sk/nakupny-poradca/rady-vank......... ja som skúšala v predajni Dormeo -shope...
@dominikamacakova je fakt problém vybrať ten vhodný vankúš ...Tie vykrojené s Aloe vera sú asi len pre zdravých ľudí
@bubka23 za mna cislo 1 u druheho ma neskutocne bolel krk vstavala som cela seknuta nakrivo... A vraj anatomicky ale verim ze kazdemu vyhovuje nieco ine..
@isis234 nemala si pocit že si moc nízko alebo vysoko na ňom?
Idem prečítať, snáď na niečo ešte prídem.. Celkovo sa mi zle zaspáva a hlavne keď niekde mám ísť. Keď som doma alebo čo hneď ako ľahnem zaspím.. Je mi jasné že to není hlavný problém vankúša, ale niekde inde ... No ráno vstávam viac rozbitá ako večer keď si idem ľahnúť
@kulumulu123 ja som dostal tu verziu c.1 zadarmo ku matracu a nedokazal som na nom spat, daroval som ho mame a ta tiez nevedela, tak sme ho nechali pre navstevy, ani tie nevedeli s nim zaspat, tak skoncil v kosi ... bol inak velmi kvalitny. Mama si zohnala tu verziu c.2 a po par tyzdnoch ho vyhodila, lebo ju zacalo sekat v krcnej chrbtici.
mam 1 asi 10 rokov, som spokojna
@egonsk no ved pisem ze kazdemu vyhovuje nieco ine... Ja som z toho akoze anatomickeho vankusa bola tiez seknuta tak ze cely den som to potom rozcvicovala len aby som rano zazila to iste.... Ten druhy neanatomicky vankus mam dodnes a na inom nedokazem spat 🤷♀️
@bubka23 mám ten, čo som písala 1. link dormeo. Nemám bolesti. Hlavu dám na vankúš a spím. Je tvarovaný postupne vyššie. Zo začiatku som z neho vybrala do iného vankúša. Potom znovu pridala. Vyvetrám na vzduchu a on akoby "nafúkne"
Skús ísť do spálňového štúdia, alebo Dormeo schopu a tam na posteli vyskúšať ,ktorý ti vyhovuje.
V Doremo som skúšala 3 vankúše. Pri dvoch sa mi točila hlava. Boli vysoké. Kamoške vyhovuje vyšší- má vysoký krk.
Niekto tu písal veľmi dávno, že mu vyhovuje z JYSK do 10 €....mne takýto nevyhovuje, bolí ma krk i ramená
ja osobne mám anatomický z BIO pamäťovej peny proti vráskam od vitaherbals, spi sa mi na ňom skvelo, tiež ma tráila často seknutá šija ale ako spávam na ňom vôbec sa mi to nedeje
Mala som aj aj,ale ten anatomicky sa mi zda byt lepsi