Vankúš pre dospelého

28. mar 2022

Prosím odporucte mi nejaký vankus. Doteraz som kupovala len náhodné. Aký sa mi pozdaval ten som kúpila. Ale posledných 5 dní mam nonstop bolesti hlavy a šije. Zrejme je to kvôli typu vankúša. Spim prevažne na boku obcas na chrbáte a co som čítala tak bola typu polohy treba mať aj správny vankus. Do predajní mam strasne ďaleko aby som si nechala poradiť. 😒 prosim viete mi dat typ? Ďakujem

snowflake07
28. mar 2022

Ja sa pripnem.Doma mám už 5.Vsetky drahé ,tvarované,netvarovane a stále má bolí celý krk.

stastna17
28. mar 2022

no sklamem ale vankus to nezachrani, tam ked je problem s krkom rano sa budis s bolestou krku kvoli zanedbanej krcnej. mam s tym bohatu skusenost, a vankus ani ten naj nepomohol. vankus by si mala mat tvarovatelny a ked lezis mala by si mat v rovine hlavu s ramenom. ja mam momentalne dormeo.

h2
28. mar 2022

Skús si vygoogliť pohánkový vankúš. Moja mama ho má a nedá naňho dopustiť. Dala jeden aj mne, ale mne vadí, ako to v ňom šuští, treba si na to zvyknúť.

janetinka27
28. mar 2022

kazdemu sadne nieco ine. ja na velkom vankusi ani nespim, na noc ho odkladam. mam len tri male rozneho tvaru a pouzivam podla potreby