Prosím odporucte mi nejaký vankus. Doteraz som kupovala len náhodné. Aký sa mi pozdaval ten som kúpila. Ale posledných 5 dní mam nonstop bolesti hlavy a šije. Zrejme je to kvôli typu vankúša. Spim prevažne na boku obcas na chrbáte a co som čítala tak bola typu polohy treba mať aj správny vankus. Do predajní mam strasne ďaleko aby som si nechala poradiť. 😒 prosim viete mi dat typ? Ďakujem
no sklamem ale vankus to nezachrani, tam ked je problem s krkom rano sa budis s bolestou krku kvoli zanedbanej krcnej. mam s tym bohatu skusenost, a vankus ani ten naj nepomohol. vankus by si mala mat tvarovatelny a ked lezis mala by si mat v rovine hlavu s ramenom. ja mam momentalne dormeo.
Skús si vygoogliť pohánkový vankúš. Moja mama ho má a nedá naňho dopustiť. Dala jeden aj mne, ale mne vadí, ako to v ňom šuští, treba si na to zvyknúť.
kazdemu sadne nieco ine. ja na velkom vankusi ani nespim, na noc ho odkladam. mam len tri male rozneho tvaru a pouzivam podla potreby
Ja sa pripnem.Doma mám už 5.Vsetky drahé ,tvarované,netvarovane a stále má bolí celý krk.