Vákuovač na potraviny

vikusjk
5. aug 2024

Caute zeny, pouzivate niektora doma vakuovac na potraviny? Rozmyslam nad kupou, ale zaroven aj zvazujem, ci to nebude len dalsia blbost do domu, ktoru potom realne nebudem az tak vyuzivat. Pouzivate na chladene potraviny, ci aj na tie mrazene? V com su vyhody? Dakujem za kazdu skusenost a tipy a prajem vam este krasny den 🙂

lilianka28
5. aug 2024

@vikusjk Ja som ho kúpila hlavne kvôli suvidovaniu.
Ale používam aj napr. keď upečiem viac rezňov, a čo sa nezje zavakuujem a o niekoľko dní mám znova hotový obed.
Alebo je to dobré za zavaukovanie domácich klobások a potom odložím do mrazničky (mraznička nenapachne).
Aj keď ho nepoužívam každý deň, tak ja som s tým spokojná.

patus_2
5. aug 2024

@vikusjk ja ho využívam iba na mrazenie, väčšinou takto mrazím.sezonne ovocie a zeleninu zo záhrady.

monika4487
5. aug 2024

rodicia maju. A pouzivajy aj na susene bylinky, suseny kopor, potom na slaninu a do mraznicky, popripade aj nam posielaju v tom slaninu zabalenu a prezije to 3 dnovu cestu. Ked im na jar zvysi kysla kapusta v sude, tak ju daju do vrecka, vysaju vzduch a daju do mraznicky zvysok....

vkatush
5. aug 2024

Dávame veci do chladničky,aj do mrazničky.
Klobásky, slaninu (najmä kvôli pachu, ktorý potom necítiť), naporcované mäso (fakt to ušetrí miesto), orechy, sezónne ovocie a zelenina,...
Teraz sme skúšali aj rozmixovaný špenát, uvidíme, aký bude, keď otvoríme.