Zdravim,prosim vas,odporucte susicku v ktorej sa vam nezmensuju veci 😊
V živote sa mi nič nezbehlo v sušičke..a to mám už tretiu.Momentalne mám Philco PD 7 Chiva
Napriklad tricka na akom programe susite?
Mne môže niekto poradiť chladničku. Ten istý problém 😅 A záleží od kvality veci a programu na sušenie, plus ci sú do susicky vhodné. Mam najlacnejšiu beko a je v pohode, aj veci.
Nekvalitne handry sa ti podla mna zbehnu uz v pracke ;)
@alenka2101 ...ja susim všetko spolu...proste tak jak to vyberiem z práčky hodím do sušičky.
@alenka2101 AEG
Tričká na programe bavlna (cca 2hod) ak mám tak ze rifle, mikiny trička normálně dám na program (mix) a vždy všetko ok
ja vsetko susim spomu na programe mix a este sa nikdy nic nezcvrklo a ani nepokazilo.. mam bosh series 8
Program mix. Za hodinu a pol mám vysušené všetko. Nescvrknuté.
Zaklad je nevyturovat to vsetko na bavlnu .radsej mix-syntetika.mam jednu z najlacnejsich a nescvrklo sa mi nic.susim doradu vsetko flitrove premienacie gumicky silony podprseny.ale radsej dosusim na casovke ako vytahovat veci pre trpazlika.moja si aj tak skoro o hodinu skrati program tak mi to nevadi co je suche poskladam co je vlhke supnem este na 10 minut dosusit na casovy program.
Prave nekvalitne veci sa ti nezgrcnu, ja som parkrat omylom hodila vlnene veci a ostali mi veci pre babiky😃
U nás zas práčka žere ponožky a sušičku muž volá skriňa
@alenka2101 mam gorenje a nestalo sa mi nikdy , že sa mi scrvkli veci. Hádžem tam všetko
@alenka2101 čítaš etikety tam je uvedené smú a ktoré nie . Potom sa nič nezmenší .😇
Ziadna susicka nezmensuje veci 🙂 treba susit tak ako sa ma, podla druhu oblecenia , ja sice netriedim ale davam na mix, a nic sa mi nezbehlo este .
@maranta_leuconeura v pracke sa zbehnu veci, ktore su usite z nevyzrazanej latky (pokial ide o bavlnu, ta sa z principu vie zrazit aj o 10%) a este ked su strihane sikmo, nie na smer tkania/pletenia, tak sa pretocia svy.
@majlo1234 no tak vlna je citliva na osetrovanie uz z principu. Mne takto dokazili v cistiqrni vlneny fusak a este som im prizvukovala, ze to je prava vlna. Vratili peniaze, ale musela som si zohnat novu vlnu a fusak presit, ak som nechxela este za robotu platit, kedze to bol fusak z bazaru, takze nebola som svina a nepytala peniaze ako za novy. Len to, co ma naozaj stal...
Ja mam HOOVER. Ak dobre nastavíš program nemali by sa zmenšovať v žiadnej. Netreba používať vysoké teploty.