V každej izbe iné parkety

28. jan 2023

Páčia sa nám dubové parkety. Problém však je, že sa nám páčia rôzne, v rôznych odtieňoch dubu. Premýšľame, že by sme do každej miestnosti dali tieto dubove ale v mierne rôznych odtieňoch. Myslíte, že to bude moc divoké? 😃

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
greta2017
28. jan 2023

100 ludo 100 chuti. Ale mam kamosku ktora to tak ma a podla mojho nazoru je to strasny gyc 🙈...ale jej sa to ocividne paci a je to jej byt 🤷🏻‍♀️No uprimne si myslim ze ziaden interierovy dizajner by to tak neodporucal

viera77
28. jan 2023

Už teraz to znie divoko....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanockamt
28. jan 2023

Ak sa vám to páči, prečo nie. Je to váš byt a ostatných je do toho veľké nič. Predpokladám, že v byte sú aj dvere, takže vec vyriešená. Vôbec by som toto neriešila s anonymkami na fóre, že ako si zariadiť domácnosť. Dám si to, čo sa mi páči.

simonettasimonova
28. jan 2023

Podľa mňa je to v pohode ako sa dávajú niekde všade iné steny prečo by nie podlaha

nikasmile
28. jan 2023

Keďže sa pýtaš na názor, tak nie. Ale vy tam budete bývať🙂

dejka77
28. jan 2023

My mame napr. podlahu inu v obyvacke ako v kuchyni. A na chodbe bude tiez ina.

lukbe
28. jan 2023

V pohode.

hipuska
28. jan 2023

My tiež tak máme. Ale nie úmyslne ale kvôli tomu, že sa každá izba zriadovala v inom čase a tie predošlé uz neboli skladom. Je to úplne jedno, keď sa tie izby zapracu nábytkom vobec nie je rusive

dori92
28. jan 2023

Mňa osobne by to rušilo, nedala by som si to tak, ale ja mám nejakú poruchu na takéto (pre niekoho) detaily 😅 každopádne keby som to tak mala po nastahovani, tak už by som to asi neriešila, ale keby som si sama zariaďovala, tak všade jednotné 😊

doriiis
28. jan 2023

A čo je na tom divoké akože? Spálňu a detskú máme vedľa seba...s UPLNE odlišnými podlahami.Spalnovu plavacku sme vybrali my s mužom,plavacku v izbe si vyberalo jedno dieťa,druhú detskú si vyberalo druhé dieťa.Obyvacka iná,kuchyňa,chodba iná.Vlastne u nás každá izba má inú podlahu a je aj inak vymaľovana.Ani jedna miestnosť není rovnaka

slavomira236
28. jan 2023

Mám inú v kuchyni inú na chodbách dlažbu v 4 izbách plavacku rovnakú v 5tej inú tmavú takú chcela dcéra ale ľutujem že som ju tam dala všetko na nej vidno stále prach

beata117
28. jan 2023

Ja by som dala všade rovnaké podlahy. Jednak je to jednoliate, plocha bytu vyzerá trochu väčšia a domov má byť oázou pokoja, veľa farieb, rôzne štýly spôsobujú určite napätie. Pozrite si spolu byty, kde majú rôzne farby podlahy a potom také byty, kde to majú jednoliate. A potom sa spoločne dohodnite s manželom na podlahe. Radšej raz vidieť, ako sto krát počuť....

mara66
28. jan 2023

Vôbec. Máme rôzne podlahy v izbách a vyzerá to super, syn má všade rovnaké a tiež to vyzerá super. Aj koberce sme kedysi nemávali v každej izbe rovnaké, tak nevidím problém.

simona92101
28. jan 2023

Mne osobne sa to nepaci,tazko sa to potom doladuje s ostatnym nabytkom,lištami,prahmi atd..susedia tak maju cely dom,pripadam si ako v predajni,pol vzorkovnika pouzili 🙈 ale vy tam budete byvat,takze ak sa to paci vam...