Ahojte, prišla som si sem po inšpiráciu ako pekne a prehľadné uskladniť suché potraviny (ryžu, cestoviny a tak ďalej). Viem, je strašne veľa druhov doz, preto neviem po akých siahnuť, preto by som prosila o radu. Foto poteší. 🙂
@alexandramb ja mám v sklenených dózach od kávy - investícia 0€, keďže boli darované, takže aj eko 😀 pasujú mi presne do poličky, prehľadné, nedostane sa mi do nich žiadna moľa, keďže viečka sú šróbovacie.
@pinaofina áno vyzerá to krásne, ale ja by som asi radšej plast, mám 2 ročného syna, ktorý mi rád chodí do suflikov, nerada by som bola, keby mi to rozbil 😂
@sissy27 to je super nápad, žiaľ my kávu nepijeme, takže nemáme mať od čoho flasky 😂 keď už tak by som chcela všetky rovnaké, viem je to budem vidieť len ja, takže mi to môže byť jedno, ale mám rada ked je všetko zladene 😂
@alexandramb tak potom pozri na ikea maju aj take plastove vyslovene na skladovanie potravin ☺️ A myslim, ze to maju aj v tescu.
@pinaofina ďakujem, pozerala som ich ale ja nie som z Bratislavy a majú ich tam asi malo, lebo sa nedajú objednať 😕
@moni106 to sú z ikei prosím ?
@alexandramb ani ja nie som s BA.cez net som objednala.ked doskladnia da sa aj online.len treba objednat skoro rano.lebo maju len urcity pocet objednavok.tiez cakam kym ich doskladnia.treba mi dokupit par kusov
@alexandramb ano
@alexandramb ani u nás sa káva nepije - ale často baby na nete darujú také dózy, aj ja som tak prišla k tým mojim 😀 a všetky sú rovnaké, ešte nejaké 3-4 mám v zálohe keby som potrebovala.
@moni106 prosím ťa a sú to tie väčšie či menšie lebo sú dva druhy, zaujímalo by ma že ak máš tie malé že či sa tam vojdu napr celý balík cestovín
@alexandramb do tych mensich sa zmesti cca 380gramov cestovin.cele sa nezmesti. a do tych vacsich 1kg.muky
@alexandramb Mám tiež od kávy, ja ju síce nepijem, ale mám od rodičov. Sú super. Všetky sú rovnaké, takže to aj dobre vyzerá.
@alexandramb ahoj, ja som používala aj používam toto: https://www.ikea.com/sk/sk/p/korken-doza-s-vrch... a na tom mám čiernu nálepku zotierateľnú s nápisom kriedovým perom, že čo tam je. Ale v poslednej dobe som nazbierala aj 0,75l a 1l sklenené fľaše od mlieka a dávam do nich, plus tiež nálepka a nápis. Je to ekonomické aj ekologické a stále pekné a praktické 😊