Ahojte, kupujeme dom a väčšina čo sme boli pozrieť má úzke kúpeľne a len sprchové kúty, aké sú mínusy sprchového kútu, oplatí sa ísť do domu bez vane s deťmi
A ak máte ozaj úzku kúpeľňu kde nezmestime práčku kde ju máte umiestnenu ?
Desať rokov som mala práčku zabudovanú v kuchynskej linke. Mám blbo riešenú úzku kúpeľňou ale s vaňou pôvodne aj bez prívodu elektriky, po prestávke sme vedeli získať pol metra na dĺžku, teraz mám práčku už v kúpeľni a na nej sušičku. Vane som sa vzdať nemienia
nemaju tie domy nejaku technicku miestnost, kde by sa pracka a susicka zmestili?
čo je to úzka kúpeľka...naša má 137 cm - máš užšiu? pôvodne tam mal byť len kotol + wc...
my sme tam toho dali omnoho viac - kotol dokonca úplne inde
@babulkomale práveže jeden dom čo bol najväčší favorit, cena, stav, lokalita všetko má túto jednu chybu že má dlhú úzku chodbu a na konci mini kúpeľňu takže tam si moc neviem predstaviť niečo ale skúsim sa spýtať ďakujem
@katica06 to ma odrádza ja som zvyknutá na vaňu ale tu neviem či by sa dala spraviť
@fairyy nemajú, na každej obhliadke mali práčku v kúpeľni alebo vo voľnej izbe
@deti95060810 neviem presne na cm ale bolo tam fakt umývadlo, sprchový kút a záchod, jeden človek sa zmestil dvaja dospelí už boli na tesno kotol bol na chodbe
Naša kúpeľňa je fakt úzka 3mx 1.50 aj nejaké cm.mame tam wc, umývadlo malé so stolíkom a hneď vedľa sprchový kút, práčku mám v kuchyni zabudovanú v linke
Mame v kueplni vanu aj sprchovy kut. Vanu sme dali kvoli detom. No, do cca 10 r starsieho sa kupali, odvtedy sa pouziva iba sprchac a vana stoji nepouzivana. Akurat zabera zbytocne miesto.
a nebol ani v jednom dome walk in satnik susediaci so stenou kupelne? ak by bol tak sa da priviest voda a odpad aj vetranie do satnika a tam mat pracku, pripadne aj susicku...mala som tak na byte bolo to uzasne v tom, ze som odkladala veci priamo na mieste...ak ani to nebolo, tak suhlasim so zenami, ze potom naj bude kuchyna na pracku
my sme si to kreslili v mierke... nakreslili sme v mierke práčku, miestnosť, wc, dvere ako sa otvárajú, umývadlo . spr. kút.... a skúšali sme či sa nám to zmestí...
o posch, vyššie je ďalšia kúp. a tam je vaňa... mne bez vane by bolo asi ťažko zvykať
@fairyy nebol bohužiaľ ešte stále sa rozhodujeme...
Moja má šírku necelých 140cm, takže keď sa chce sa dá. Skús niektorí s programov na 3Dplanovanie
Mam len sprch kut (sice kupelna je velka ale nemozne riesena. Mam hlboku vanicku k kutu (ravak ma take). Postacujuca na okupanie deti, psa a vyprate koberca.
Máme len sprcháč a keď sa deťom chce kúpať, dáme im tam normálny okrúhly bazén a napustíme vodou. Ale sú aj sprcháče s hlbokou vaničkou.
My máme vaňu aj sprcháč. Ale decka zbožňujú keď im do srchového kúta dám nafukovací bazénik 1m. A tam sa vedia vyjašiť 🙂
Mam uzku kupelnu mam tam slrchovaci box s vanickou umyvadlo s pracku zhora nic ine sa nezmesti wc je vedla osobitna a susickuam na chodbe oproti kupelni
Nechcete skusit vyspadovat celu kupelku namiesto sprchaca? Ze by bol odtok v strede, to je dokonala vec, moja svokra to tak ma a kedze tam nebude pracka tak by ste s tym nemali ani problem
@bora0123 to je dobrý nápad ďakujem za tip
to, ci potrebujete vanu, si musite zvazit vy... pracka sa event. da postavit aj do pivnice
My sme prerabali dom a menili sme dispoziciu, kupelnu sme zvacsili o byvalu spajzu ( kupelna ma okno)a wc sme oddelili tak, ze ma tiez vlastne okno.
Skuste sa poradit s architektom, mozno sa nieco da.