Už ste začali kúriť?
Nie
Áno.
Nie. a nebudeme asi tak do januara
nie
Nie, praveze okna pootvarane.
Nie, u nas je este teploo
Ja nie, je mi stále teplo.
Nie ale v noci je cca 8-10 stupňov a cez deň cez 20
kúrenie sa samé spustí až bude v obývačke 22 st...
momentálne máme 24,5 st .... takže nekúrime
v spálni máme stále otvorené okno aj v noci.
Uff chápem, že sme na juhu, ale už mi ide na nervy ako máme stále doma teplo a vsetko pootvarane.Vcera 25,2 st vo vnútri
Veď, ak vám je chladno prikurte si niekto býva v údolí kde pomaly nesvieti slnko
Tak asi je rozdiel, ci v BA alebo na Orave... my este nekurime... BB
Okres PB v kopcoch . Áno včera sme zakúrili prvý krát v tejto sezóne . Len v krbe ,keďže sme nachladli aj s deťmi a mali sme zimnicu aj pri 21,5 stupňoch
Orava...nekurime
Nie,ved mam v obyvacke stale 23 a nonstop otvorene okna. Kurit sa tak skoro nebude
Ja kurim stále...
Horná Orava, jedna z najchladnejších dedín...včera sme 1x kúrili trošku večer, ináč ešte nekúrime a zatiaľ sa nechystáme.
Žijeme striedavo na juhu v najteplejšie a na severe v najchladnejšie časti Slovenska. Na juhu stále teplo, na severe už prikurujeme.
Ze kurit 🙂 ja este aj klimu zapinam, co mi je horko 😂
Zapadne Slovensko
U nas kurime cez equitermiku podla vonkajsej teploty, cize, ono si to robi co chce a kedy chce... a mam taky pocit, ze dnes sa uz spustilo kurenie, lebo bola taka "prijemna" podlaha rano.
V piatok som ešte musela klímu zapnúť, kdeže kúriť 😃 Ako pozerám predpovede, zatiaľ kúrenie nehrozí. Juhozápad
no ono záleží v akom dome kto býva aj to zaváži..či je chladnejší a zase v bytoch je hic tomu verím
Máme zateplené a v dome na svevere SVK stale 23 Stupňov. Netreba, este aj okno cely deň v obývačke otvorené.
Nie.
Rajecká dolina, zatiaľ netreba
Kúriť???? Jedine ak by som pustila na plné sajby klímu a dokúpila mraziacu miestnosť. Mame pri otvorených dverách na terasu v obývačke 24 stupňov.
Troška sem tam prekúrime
Predpokladam, ze do januara nebudeme musiet
Nie je dôvod, väčšinu dňa máme stále otvorené okná na vetračky
Este stale vetram cez den dokoran a spim s otvorenou vetrackou.