Ahojte, máte niekto doma tieto uteráky/osušky? Ste s nimi spokojní? Lebo pozerám, že sa nájdu aj negatívne recenzie ohľadom kvality a naopak, niektorí zase tvrdia, že kvalita :D
@fruitys ja mám len obliečky na paplón a vankuš a som spokojná. Kvalita veľmi dobrá. Keby neboli tak drahé, tak nakúpim viac. 🙂
@fruitys kedysi boli slusne (trvacne) aj Veba Broumov. A ak pod kvalitou myslis gramaz, nadychanost, hunatost, tak popozeraj webshopy s hotelovym textilom. Len vtedy je rozumne biele alebo ine velmi svetle, aby sa to dalo oprat na vyssiu teplotu.
Najlepšie sú bambusové
@madeincssr pod kvalitou myslím takú tú celkovú kvalitu, áno, to čo píšeš + je to nezávadné a že sa to po pár týždňoch nezničí, resp. nebude z toho kus škaredej, nepríjemnej látky 🙂
@marcellka32 áno, z tých plánujem vyberať - ale majú tam pomery s bavlnou, myslím, že 100 percent bambusový tam nie je
@fruitys ja mam od nich vela veci, za mna lepsia kvalita ako napr Reiter, takze urcite ano. Comu sa vyhni je Cavalli Home, to je strasne a stoji to strasne prachy