Uteráky/osušky Matějovský

fruitys
15. nov 2024

Ahojte, máte niekto doma tieto uteráky/osušky? Ste s nimi spokojní? Lebo pozerám, že sa nájdu aj negatívne recenzie ohľadom kvality a naopak, niektorí zase tvrdia, že kvalita :D

kiki68
15. nov 2024

@fruitys ja mam od nich vela veci, za mna lepsia kvalita ako napr Reiter, takze urcite ano. Comu sa vyhni je Cavalli Home, to je strasne a stoji to strasne prachy

lenkakravcova
15. nov 2024

@fruitys ja mám len obliečky na paplón a vankuš a som spokojná. Kvalita veľmi dobrá. Keby neboli tak drahé, tak nakúpim viac. 🙂

madeincssr
15. nov 2024

@fruitys kedysi boli slusne (trvacne) aj Veba Broumov. A ak pod kvalitou myslis gramaz, nadychanost, hunatost, tak popozeraj webshopy s hotelovym textilom. Len vtedy je rozumne biele alebo ine velmi svetle, aby sa to dalo oprat na vyssiu teplotu.

marcellka32
15. nov 2024

Najlepšie sú bambusové

fruitys
autor
15. nov 2024

@madeincssr pod kvalitou myslím takú tú celkovú kvalitu, áno, to čo píšeš + je to nezávadné a že sa to po pár týždňoch nezničí, resp. nebude z toho kus škaredej, nepríjemnej látky 🙂

fruitys
autor
15. nov 2024

@marcellka32 áno, z tých plánujem vyberať - ale majú tam pomery s bavlnou, myslím, že 100 percent bambusový tam nie je