Uterák 100 x 160

janababana
30. nov 2024

Baby prosim, nekupujem casto uteraky, kde kupim dobre savy uterak, nie prilis hruby (potrebujem na plavaren, cize nech mi to nevyplni 90%tasky) za prijatelnu cenu? Pozerala som MK lozkoviny, ale uz som mala par uterakov, ktore nesali vobec ani po par opratiach. Tak si necham poradit. Rozmer potrebujem okolo 100x160. Bude kamenn obchod (BA) alebo slovensky eshop. Dakujem

biba_18
30. nov 2024

ja mám osušku z decathlonu - ale to nie každému vyhovuje mikrovlákno …

anketkarka
30. nov 2024

https://www.lidl.sk/p/livarno-home-frote-osuska...
Je super, ale zaberie dosť miesta. Aspoň tá čo máme, ale to je už kupovaná dávnejsie a neviem či má rovnakú granáž teda hrúbku.

viestta
30. nov 2024

Za mna jednoznacne ten co dala @biba_18 Pouzivame ich celorocne, cela rodina, nielen na plavaren. Frote sme uz davno zrusili. Jedina co musis pri mikrovlaknovych uterakoch a osuskach ustriehnut, aby si ich neprala s avivazou, lebo potom stratie savost. Ta sa po par opratiach vrati, ale lepsie je to ustriehnut.

simsalabim
30. nov 2024

Na plavaren jednoznacne ten, co dala
@biba_18 Nosime ho so sebou aj na bicykel k jazeru, aj na vylety pri mori. Lahky, skladny, hned suchy.

biba_18
30. nov 2024

@simsalabim ja som s tými uterákmi začala pri športe - posilka, túry.. a úplne super sú na moje kučeravé vlasy ☺️ mám ich doma milion 😂

simsalabim
30. nov 2024

@biba_18 na vlasy mame ten mikrovlaknovy turban, co maju tiez.

svetlonos
30. nov 2024

Autorka,
suhlasim s @biba_18
aj ja ju mam. Je tenká príjemná, veľká, zaberie minimum miesta a perfektne saje.

zuzanka.zuzu
30. nov 2024

nenávidím tú osušku z decathlonu 😀 na odporučenie niekoho z koníka som si ju kúpila do pôrodnice, že ľahká, skladná, plus obrovská (to áno, aj v 9m som sa do nej zabalila celá 😎) ale ten materiál je pre mňa fuj 😁 takže odporúčam objednať 1ks a potom uvidíš či doobjednáš ďalších 10 alebo tiež nie 🤭

janababana
autor
30. nov 2024

Ano ten uterak z decathlonu je fajn, mam ho na vlasy a aj k vode v lete som bravala, lebo to mi nevadilo ked som ostala trochu mokra. Ale mozno som ho oprala v avivazi dakedy. Tak mu dam este sancu

janababana
autor
30. nov 2024

Dakujem