Uskladnenie igelitových tašiek

24. aug 2023

Ako mate uskladnene igelitove tasky? Neviem sa rozhodnut ci ich dat ma stenu alebo do policky

januska12323
24. aug 2023

V špajzi v jednej taške na poličke.

galganka
24. aug 2023

V špajzi, v košíku. Igelitových je tam iba pár, väčšina je papierová, kde je na výber, beriem tie.

autor
24. aug 2023

My to mame momentalne v 3 taskach zavesene na stene a vyzera to hrozne. Ideme prerabat celu spajzu, tak by som aj tomuto chcela vymysliet nieco vkusnejsie

mane01
24. aug 2023

Ja mam textilne vrecko, je to ako keby siroku suknu, taku v dlzke nad kolena na jednej strane zošijes a na opacnej strane he na kraji navlecena gumicka tak, ze otvor je ako päsť. No a tam strkam plastove tasky a vrecka, ak mam. Na tu zositu stranu mozes dosit usko a zavesit. Toto zvladne usit hocikto, latku si vyber, aka sa ti paci a hodi a je upratane.

viestta
24. aug 2023

nemam igelitky, mozno tri a tie su poskladane v krabici s ostatnymi taskami, ktore nosime na nakupy

galganka
24. aug 2023

Hlavne to zredukuj. Na kieho oného je ti za tri tašky iných tašiek. Nechaj pár, ostatné vyseparuj a dovi, dopo.

slavomira236
24. aug 2023

Nemam nosim latkove tasky v kazdej kabelke mam jednu pre pridad

autor
24. aug 2023

@galganka to sme "zdedili" po svokre

galganka
24. aug 2023

Toto je dedičstvo, čo ste mohli už dávno zlikvidovať... 🙈

autor
24. aug 2023

@galganka asi to tak aj spravím, že to zredukujem

svetlonos
24. aug 2023

Zober tie 3 tasky plne a dr...i ich vsetky do kosa! Aby som este pre bordel, co miesto zbytocne zabera, esteticke uskladnenie vymyslala, to isto!
My mame take 2 velke tasky na velke nakupy a hotovo.

viestta
24. aug 2023

Pouzi ich miesto sackov do kosa, dlhe roky, ked sa z obchodov zvlacali igelitky som sacky nekupovala, pouzivali sa igelitky. Obsah po pouziti vysyp do komunalu, tasku strc do plastov.
Alebo ich vsetky drbni do plastov naraz

erikavesela
24. aug 2023

V tomto

nikaeli
24. aug 2023

a budeš ich používať? naozaj potrebuješ uskladniť 3 tašky tašiek? ja ak mám igelitku, použijem ju namiesto vrecka do koša..

lenqua_12325
24. aug 2023

Igelitky používam ako vrecká na smeti.

mamatroch
24. aug 2023

Jeden cas som byvala s Japonkou a ona ich skladala na uplne minipidi rozmery, do takeho trojuholnika (origami v plastovej verzii 🤣), nieco taketo:

https://www.youtube.com/watch?v=WGVBwpEZ3q4

Mozete mat zabavku na vecer cela rodina 😉

barborachors
30. aug 2023

igelitky nevlastnim, ani sáčky, nepodporujem hromadenie plastov a následne ich rozklad v prírode. Mame papierové tašky v košíkoch, male a stredné.

kolieskova232
30. aug 2023

V kuchynskej linke mam vyhradeny jeden suflik a tam ich mam poskladane. Vsetky igelitky, aj ked tych uz moc nemam, tak aj nakupne tasky, darcekove papierove, sacky. Vsetko mame v tom sufliku