Ako mate uskladnene igelitove tasky? Neviem sa rozhodnut ci ich dat ma stenu alebo do policky
V špajzi, v košíku. Igelitových je tam iba pár, väčšina je papierová, kde je na výber, beriem tie.
My to mame momentalne v 3 taskach zavesene na stene a vyzera to hrozne. Ideme prerabat celu spajzu, tak by som aj tomuto chcela vymysliet nieco vkusnejsie
Ja mam textilne vrecko, je to ako keby siroku suknu, taku v dlzke nad kolena na jednej strane zošijes a na opacnej strane he na kraji navlecena gumicka tak, ze otvor je ako päsť. No a tam strkam plastove tasky a vrecka, ak mam. Na tu zositu stranu mozes dosit usko a zavesit. Toto zvladne usit hocikto, latku si vyber, aka sa ti paci a hodi a je upratane.
nemam igelitky, mozno tri a tie su poskladane v krabici s ostatnymi taskami, ktore nosime na nakupy
Hlavne to zredukuj. Na kieho oného je ti za tri tašky iných tašiek. Nechaj pár, ostatné vyseparuj a dovi, dopo.
Nemam nosim latkove tasky v kazdej kabelke mam jednu pre pridad
@galganka to sme "zdedili" po svokre
Toto je dedičstvo, čo ste mohli už dávno zlikvidovať... 🙈
@galganka asi to tak aj spravím, že to zredukujem
Zober tie 3 tasky plne a dr...i ich vsetky do kosa! Aby som este pre bordel, co miesto zbytocne zabera, esteticke uskladnenie vymyslala, to isto!
My mame take 2 velke tasky na velke nakupy a hotovo.
Pouzi ich miesto sackov do kosa, dlhe roky, ked sa z obchodov zvlacali igelitky som sacky nekupovala, pouzivali sa igelitky. Obsah po pouziti vysyp do komunalu, tasku strc do plastov.
Alebo ich vsetky drbni do plastov naraz
a budeš ich používať? naozaj potrebuješ uskladniť 3 tašky tašiek? ja ak mám igelitku, použijem ju namiesto vrecka do koša..
Igelitky používam ako vrecká na smeti.
Jeden cas som byvala s Japonkou a ona ich skladala na uplne minipidi rozmery, do takeho trojuholnika (origami v plastovej verzii 🤣), nieco taketo:
https://www.youtube.com/watch?v=WGVBwpEZ3q4Mozete mat zabavku na vecer cela rodina 😉
igelitky nevlastnim, ani sáčky, nepodporujem hromadenie plastov a následne ich rozklad v prírode. Mame papierové tašky v košíkoch, male a stredné.
V kuchynskej linke mam vyhradeny jeden suflik a tam ich mam poskladane. Vsetky igelitky, aj ked tych uz moc nemam, tak aj nakupne tasky, darcekove papierove, sacky. Vsetko mame v tom sufliku
V špajzi v jednej taške na poličke.