Ahojte v mame novu umývačku. V odpade zostáva voda. Myslíte že je to upchate? Alebo je to v poriadku?
@mondolina som skúšala aj ocot a umývačku som pustila na cistiaci program. Nepomohlo.
V odpade má ostať trochu vody, ja mávam tiež, ale málo a čistú, takže niekde bude problém.
odpad prečistiť nie myčku, mne už išla voda až do umyvadla, vodár mi prečistil odtok
@enka81 ono to bude upchate. Prvýkrát sa mi to stalo. My sme tam tiež mali vždy trosku vody ale nie takto vela
a umývačka nevyhadzuje žiadnu chybu?
Treba kuknut navod k umyvacke - cerpadlo odpadovej vody a jeho cistenie. Ja mam bosch, v navode je odpojit umyvacku od elektriny, vypnut vodu, spongiou odcerpat zvysnu vodu do misky a potom by ste mali vidiet kryt cerpadla. Ten vybrat, pozriet, ci tam nie je nic zachytene. Vratit kryt cerpadla, filtre.
@cubo2 jasne to sme dali prec
@enka81 žiadnu chybu neukazuje
To len kvôli tej troške vody dole pod mriežkou filtra si robíš starosti? To vôbec nerieš, to je normálne..
@cubo2 teraz je len troska ale predtým to bolo plné. Tak teda nechám to tak. Ďakuje. Za rady
Nemáš za čo a ono to technicky nejde odčerpať úplne všetku vodu, lebo tá hadica čo je napojená na odpad ide pár desiatok centimetrov smerom hore (kým sa zapojí do odpadu, potom to znova klesá) tak to čerpadlo to nedokáže vytlačiť úplne do sucha.. tj voda v Tom stĺpci v tej hadici sa vráti naspäť. Čiže keď tam dole pod filtrom trochu ostane, to nevadí.. ale nikdy by nemalo byť tak že dole stojí voda nad tou mriežkou
ahojte. Nam nejde ten filter odskrutkovat. :( nemate nejaku finru ako ho odskrutkovat
prečistiť odpad.