Žienky ahojte,
mám umývačku riadu prvý mesiac a mám problém s obedármi. Keď dám do umývačky plastové dózy tak ich počas cyklu prúd vody poprevracia takže nie su ani umyté a sú plné špinavej vody. Rozmýšlala som ich nejako zaťažiť ale nič mi nenapadá. Nevie mi niekto poradiť?
Na aký program dávaš,lebo majú rozdielny tlak vody pri umývaní
58 minutový alebo ked mám aj hrnce tak ECO 3:18hod ale aký tlak vody je pri rôznych programoch v návode nie je písané
@luliu Ja nemám na bokoch žiadne úchyty, a v strednej poličke mi ich prevrhuje tiež :/ lebo aj pod nou je tryska, na hornú sa mi nevojdu tá je len taká uzučká na príbory
Dózy dávam k pohárom a bokom, čiže sú ako keby blokované pohármi, alebo dám k nim ešte 2 male taniere tak ľahnúť na dózy.
Máme sklenené dózy a som veľmi spokojná ☺️ ale raz som to v práci videla že sa takto prevrátila dozička a bola plná vody a bola to teda poriadna otrava to nerozliať 🤣
@buberova Mám aj sklenené ale je to pre mňa nepraktické lebo sú ťažké, každe ráno ich nesiem v taške 6 až 8
Dózy zaťažím sitkom na cestoviny. Funguje to skvele.
Neviem znacku umyvacky, ja mam Bosh a tam sa dá vrchny koš posuvať vyssie alebo nizsie podla potreby, aby sa Ti riad zmestil. Mam ho nizsie a plastove riady dám tam. Pozri do navodu.
Plastove dozy davam napriklad tak, ze naukladam nastojaka taniere, a o ne opriem dozu. Neviem to dobre popisat, ale nikdy sa neprevratila.
Ale zas pravda ze som nikdy takto neumyvala len samostatne niekolko kusov plastovych doz
Dávam nie na spodok ale vyššie tam sa neprevrhnu, resp. ich dám do strán, kde ich viem zachytit