Umývačka riadu - suchá soľ

dajen_7
14. jan 2023

Ahojte, dnes som chcela ísť doplniť soľ do umývačky riadnu vrchnákoch mi neisiel otvoriť tak musel zasiahnuť priateľ aj ten sa s tým pár minút trápil nakoniec ju otvoril a bola tam úplne sucha soľ vychádzali sme kúsok sypkej soli preč a ďalej bola ako kameň ubitá škriabali sme tam s lyžičkami ale moc to nešlo pustili sme dva krát opláchne otvorenou nadobou na soľ trochu to povolilo no soľ tam je stále sucha a ubitá ako kameň. Nemali ste niekto podobný problém? Prečo tam nie je voda ako inokedy?

simonah73
14. jan 2023

mozno nebola dana voda na zaciatku.

dajen_7
autor
14. jan 2023

@simonah73 ale veď tam sa dopĺňa iba soľ nie voda a keď sme tam naposledy dopĺňali soľ voda bola

bluemoon24
14. jan 2023

@dajen_7 davali jste sul tesne pred zapnutim mycky?

simonah73
14. jan 2023

@dajen_7 pravdu povediac, ja ani neskumam ci tam voda je alebo nie, ale obvykle ked uz vela sypem tak zacne voda odtial vytekat. Skus volat teda servis.

dajen_7
autor
15. jan 2023

@bluemoon24 tak to ti povedať neviem lebo si to nepamätám dopĺňali sme ju možno 2 mesiace dozadu a ani nesvietilo ale že idem pozrieť keď tak doplním a úplne sucha tá nádoba je

bluemoon24
15. jan 2023

@dajen_7 je to na vetsine soli napsane, ze aby nedoslo k vyschnuti, musi se sul nasypat a hned mycka zapnout - to doplni vodu do nadoby.

katie253
15. jan 2023

My máme vodu v nádobe na soľ vždy keď ju otvorím. Úplne do plná. Beko umývačka.
Volaj servis.