Ahojte dievčatá.
Potrebujem poradiť. Včera mi ukazovalo na umývačke, že treba dostať soľ. Dosypala som cca 1 kg. Dala som umývať a riad je nechutne biely. Leštidlo som tiež dopĺňala, tak to bude len tou solou. Dnes zase svieti, ze chyba sol. Dosypala som, dala umyť. Riad zase cely biely. A zase svieti, ze chyba sol.
Co sa ta sol vyparuje??
Nemáte niekto skúsenosť?
@terka224 ja som mala takyto biely raz, ked som vykenila znacku tabliet. Boli to nejake eko.. a takto mi to zabielilo vsetky riady, akoby povlak na riade. Nemenila si tablety? Indikator soli mi niekedy vypne az na tretie umytie. Tiez nie hned.
@janula12345 nie, stále pouzivame len jar tablety. A ani som nekupovala teraz novy balik, tak tým to u nas nebude
@terka224 skus teda kontaktovat servis tej zacky. Raz som citala diskusiu, kde to mamicka poriesila tak. Nieco tam nastavili inak a bolo po probleme.
Inac takto sa zafarbilo mne sklo ktore som kupila v ikei je to menej kvalitne sklo ine sklo aj bez soli je ciste
mne sa to tiež stalo, tiež som dosypala a mala som riad potom slaný a mliečny, volala som opravára a poradil mi, že si to nemám všímať , že máme "dobrú" vodu a sol netreba, tak odvtedy nedosýpam
Ďakujem vam baby za všetky rady.
Ak nič nepomoze, zavolám servisáka. Ale uz chodi ku nam ako ma klavír, lebo minule nejaká suciastka sa pokazila. A to je "nova" umývačka, iba 2 roky ma
Dobrý deň .Mám umývačku gorenje a pokazila sa mi .Ukazuje chybu F11. Vedeli by ste mi odporučiť dobrého opravára ??? Čadca okolie? Ďakujem
@terka224 skus ju tam premiešať dobre a pustiť znova
Tiež to občas premiesam,keď signalizuje,že nemám soľ a pritom je tam,lebo ta soľ vie stvrdnut...