Ahojte, mate niektora umyvacku riadu schovanu v skrinke? Mam jednu volnu skrinku, ktora je 60 cm siroka, takze v pohode by sa tam 45 cm umyvacka zmestila. Len neviem ci by to takto mohlo byt.
Dobre ti radím, vyhoď skrinku a daj si tam zabudovanú umývačku šírky 60 cm.
My to tak máme už roky a v pohode.
Alebo ani nemusi byt zabudovana... Kup normalnu 60-tku a miesto skrinky pouzi tu, len bude potrebne dat dole vrchny kryt. Ale teda, bude ju vidno...
Skrinku urcite daj prec, uz len kvoli vyske...
Vstavaná umývačka sa nedáva do skrinky.
Skrinku úplne vymontuj , dvierka si odlož, odmontuj z nich pánty. NAMIESTO skrinky daj normálnu vstavanú umývačku 60cm. Ak chceš plne integrovanú, namontuje na ňu dvierka z linky.
Vyber si nejakú konkrétnu umývačku a prečítaj montážny návod.
Môžeš mať aj voľne stojaci, v Tom prípade sa odmontuje z nej vrchný kryt, aby sa zmestila pod pracovnú dosku.
Vstavané si plne integrované - také čo ani nie sú vidieť, majú všetko skryté za dvierkami z linky , ovládače sú na hrane dvierok a info sa premieta na zem (svetielko, prípadne čas atď). A ešte máš také, kde je ovládací panel spredu, ale v Tom prípade ti stolár musí skrátiť dvierka o ten ovl.panel.
Moja rada: hľadaj vstavanú plne integrovanú 60cm, ideálne Elektrolux, AEG, Bosch.
Len ešte nezabudni na vodu, odpad a na zásuvku aby si to mala blízko skrinky.
Dakujem za odpovede. Bohuzial 60 cm sa do kuchyne nezmesti. Tu skrinku kde by som chcela dat umyvacku prec nemozem dat, pretoze to je vysoka skrina a prisla by som o dost ulozneho priestoru. Dole je dost volneho miesta na umyvacku 45 cm. Inak sa to neda
@oblecenieavecicky nemas nahodou fotku?
a to ju akoze chces mat ustavicne zavretu? vies, aky tam bude smrad? a vojde ti do tej skrinky na vysku, a udrzia ju nozicky skrinky?
@luxus10 zo zadnej strany skrinky bude otvorena. Takze vetranie tak bude. Ano nozicky by ju mali udrzat. Preco nie?
lebo vazi kolko, aspon cca 40 kg?pozri to, aj ci ju dno skrinky udrzi...a vetranie zo zadnej strany? ved musis mat vratka pootvorene....
Umývačka sa nemontuje do skrinky (do korpusu). Ona ide namiesto skrinky.