Dobrý deň, viete mi poradiť umývačku riadu takú co ma výšku max do 83cm? Volne stojacu.. Nemôžem takú najist, šírka môže byť 60 ale výška nám nepasuje 85. Ďakujem
@viestta takže môžem kľudne objednať aj 85?
@simona1712 tiež máme voľne stojacu, dali sme dolu horný kryt a je zasunuta pod pracovnou doskou medzi skrinkou a šuflikmi
@bodka13 prosím vás a aký typ umývačky máte? Čítala som, že nie každá má tú možnosť aby sa demontoval vrch aby vošla.
@simona1712
@maartiinaa11 kludne objednaj Bosch, my sme to riesili tiez tento rok, vymenu za novu..... predajca nam povedal, ze z kazdej Bosch sa da dat dolu vrch.....
@katren lenže problém je ten, že Bosch nemaju 45cm voľné stojacu..
@maartiinaa11 akože nie? Na Alze majú viac druhov 45 cm volne stojacich.. https://m.alza.sk/volne-stojace-umyvacky-riadu-...
@marianeta samozrejme cenovo dostupných 500- 800€ za myčku mi príde dosť...
@maartiinaa11 tak sa obzri po inej značke ak je cena problém.. Ja som mala prvú Beko za 350€ a nevydržala ani 5 rokov..
aj ja som mala 45cm boshku cize urcite najdes, a kryt sa da dat dole s vacsiny umyvaciek... idu vianoce, budu akcie... minuly rok som boshku pred vianocami 60tku mala v kosiku za necelych 400EUR (nakoniec som ju nekupila, kedze sa mi podarilo opravit tu co mame doma :D)
Ďakujem všetkým skúsim pohľadať 👍
@maartiinaa11 na alze je za 400 a nieco Bosch 45cm napr....svokrovi som vcera hladala 60tku, v datarte som nasla v akcii zo 700€ na 500€.....hladaj a urcite najdes.....
@maartiinaa11 máme Electrolux. Predtým sme mali whirpool a tiež sa dal demontovať